Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 16 feb 2018

Interieur crush: met deze krabpaal is jouw kat de beste DJ van het feest

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieurtrends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. Daarom delen we elke week onze favoriete vondst met je. Met vandaag: een krabpaal in de vorm van een draaitafel. Heeft jouw kat een glanzende carrière als DJ in het vooruitschiet?

Zoek je nog een originele mand voor jouw hond of kat? Check dan deze leuke exemplaren (zoals een flamingo.. dat wil je toch?)

dj draaitafel krabpaal

DJ snorhaar

Krabt jouw kat de krullen van de trap, maar ambieert ‘ie eigenlijk meer dan dat? Met de krabpaal scoor jij tijdens een feestje hoge ogen met jouw eigen Minoes als DJ. Hoe je moet scratchen, hoef je jouw harige vriend natuurlijk niet uit te leggen. Zie je het al voor je hoe hij of zij – met die typerende catitude – zich uitleeft achter de draaitafel?

Je krijgt de kartonnen draaitafel plat geleverd en kunt ‘m vervolgens met behulp van de gebruiksaanwijzingen in elkaar zetten (zonder lijm!).

krabpaal voor kat

Voor de whizzcat

Kijkt jouw kat jaloers toe hoe jouw vingers razen over het toetsenbord? Voor de echte whizzcat is er ook een computerversie van de krabpaal.

Waar te koop?

De krabpalen zijn allebei hier te koop, voor €28,35 (exclusief verzendkosten).

Ook leuk:

Maak een goede eerste indruk: heb je deze lama deurmat al gezien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: met deze krabpaal is jouw kat de beste DJ van het feest
Sluiten