Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 20 nov 2019

Miauw-wow! Deze krabpalen zijn fijn voor je kat én voor jouw interieur

De lelijke krabpaal van je kat kan een doorn in het oog van jouw goed gestylde interieur zijn. Natuurlijk wil jouw kat wel een plekje geven om aan te krabben (in plaats van aan jouw mooie bank), dus we hebben ons best gedaan om op Etsy krabpalen te zoeken met een design dat wél mooi is.

Zo wordt die mooie krabpaal toch een onderdeel van je interieur. Is er geen krabpaal in de buurt, dan gaat je kat waarschijnlijk los op je meubels. Des te meer reden om een van deze mooie krabpalen aan te schaffen.

mooie krabpaal
Bron: TheMauStore via Etsy

1. Krabpaal met echt hout

Deze krabpaal van TheMauStore is net een kunstwerk. Je kat heeft vier lekkere plekken om te liggen en zal dik tevreden zijn met de drie verschillende plekken om te krabben. Daarnaast krabben katten ook aan hout, dus die palen zijn ook prima wanneer het touw helemaal kapot gekrabd is.

De krabpaal komt in het bruin, grijs en wit en kost €254,35.

mooie krabpaal krabplank
Bron: ModernishShop via Etsy
mooie krabpaal krabplank
Bron: ModernishShop via Etsy

2. Design krabplank

Deze krabpaal, of beter gezegd krabplank, is een stijlvolle manier om toch een krabplek in huis te omarmen. Hang ‘m op in de buurt van die ene stoel of over dat stukje behang waar de kat altijd aan krabt, zodat jouw interieur vanaf nu veilig is. Wil je ‘m liever niet ophangen? Als je de plank neerlegt doet ‘ie het net zo goed.

Je koopt deze krabplank bij de ModernishShop. De kleine plank kost €61,41 en een grote kost €125,71.

mooie krabpaal complex
Bron: CatastrophiCreations via Etsy

3. Krabpaal design aan de muur

De CatastrophiCreations weet wat wij planten- en kattenliefhebbers nodig hebben: een complex van krabpalen, springplankjes en plantenbakjes. Plant er wat kattengras in om je kat helemaal enthousiast te maken, dan weten we zeker dat ‘ie van plank naar plank zal springen.

Wij worden in ieder geval blij van dit kattenwalhalla en zouden het zeker niet vervelend vinden om deze plankjes in ons huis op te hangen. Je kunt deze mooie krabpaal helemaal zelf samenstellen. Er zijn drie kleuren hout en drie kleuren stof om uit te kiezen. Deze superdeluxe krabpaal kost €524,77.

mooie krabpaal krabboom
Bron: KittyCatTrees via Etsy

4. Een natuurlijke krabpaal van takken en doek

Wil je meer natuurlijke materialen in huis voor een lichte en rustige look? KittyCatTrees maakt krabpalen die lijken op echte bomen. De krabpalen zijn dan ook gemaakt van takken, sisal touw en stof. Hoewel ‘ie er misschien niet zo stevig uitziet, hoef je je daar niet druk over te maken. De stukken stof waar je kat op kan gaan liggen kunnen in ieder geval 25 kilo aan, dus jouw Dikkie Dik zal het ook wel redden.

Een kleine kattenboom kost €330,94. Voor een medium kattenboom betaal je €520,05 en aan een grote hangt een prijskaartje van €709,15.

Meer lezen over katten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Miauw-wow! Deze krabpalen zijn fijn voor je kat én voor jouw interieur
Sluiten