Inspiratieboost: voeg klasse toe aan je keuken met koper

Inspiratieboost: voeg klasse toe aan je keuken met koper

De trend van koper in je interieur is here to stay. Voeg daarom wat extra klasse en warmte toe aan je keuken met een koperen accent hier en daar. Dit kan ook heel budgetvriendelijk met enkele subtiele accessoires.

Is smetteloos wit niks voor jou? Voeg kleur toe in je interieur! Koper matcht onder andere mooi met mintgroen.

Remodelaholic
Westelm

De koperen lamp van Tom Dixon is een kleine aanslag op je portemonnee, maar gelukkig wordt deze klassieker veel nagemaakt. Boven je eettafel maak je ongetwijfeld een statement met dit reflecterende exemplaar.

My Domaine
Crate and barrel

Naast dat je je als een echte masterchef voelt als je de jus brouwt in een koperen pan, staat het item ook nog eens leuk als decoratie item in je keuken. Koperen pannen mogen gezien worden! Hang een aantal exemplaren aan een rek of aan haakjes bij de planken. En wat ons betreft de ultieme match in heaven: koper met een marmeren blad.

Fieldstone

Shop the look
Overtuigd dat jouw keuken wel een vleugje koper kan gebruiken? Wij hebben de mooiste accessoires voor je op een rij gezet!

  • Hoort koffie bij jouw ochtendritueel? Dan is een koperen cafetière een must!
  • Voor die elegante vintage look: een koperen pan als eyecatcher in je keuken.
  • Het eten van twee stuks fruit per dag gaat een stuk gemakkelijker als deze vitaminebommetjes in je zicht liggen. In een koperen fruitschaal bijvoorbeeld!