Inspiratieboost: een babykamer met koninklijke allure

Inspiratieboost: een babykamer met koninklijke allure

Het inrichten van een kinderkamer hoort een feestje te zijn. Ga jij jezelf snel te buiten aan mooie spullen en is niets te veel voor ‘jouw prins of prinsesje’? Hou je dan vooral niet in en ga voor een koninklijke babykamer! Gewoon, omdat de combinatie van een schattig ledikantje in een kamer met koninklijke allure te leuk is voor woorden.

Wat we daar precies mee bedoelen zie je op de foto’s hieronder. Scroll snel verder!

Ave Styles

Verschillende kleden met patronen kunnen bijdragen aan een koninklijke look. Vooral de moderne strakke lijnen van het kleed in combinatie met gouden details in de spiegel en de lamp brengen een soort volwassenheid de babykamer in.

Douglas Friedman

Maar ook dit gestipte zwart-witte kleed kan een elegante sfeer toevoegen. In dit geval komt dat voornamelijk door  de combi van de gouden brocante spiegel, het poefje met (nep) vachtje en de zachte pasteltinten.

Ashe + Leandro
Lay Baby Lay

Mocht je het moeilijk vinden om die ultieme ‘koninklijke allure’ te creëren in de babykamer, hebben we een hele handige tip voor je die vrijwel altijd werkt. Ga voor gouden details en een zachte basis met pasteltinten. De foto hierboven is in principe het perfecte voorbeeld.

>> Match made in heaven: pastel en véél wit

Winter Daisy
Circu
Megan Burges

Vind je een koninklijke look net ietsje te ver gaan in de kinderkamer, maar wil je wel graag een elegant plekje creëren voor je baby? Pak het dan wat subtieler aan door in plaats van goud voor koper in ronde vormen te gaan. Combineer dit vervolgens met wat meer contrast in plaats van zachte pasteltinten.