Koffietafel stylen? Deze flat lays laten je zien hoe het moet

Het is niet alleen een lust voor het oog, je kunt er ook nog eens een hoop inspiratie uit halen: flat lays! Je koffietafel stylen kan een lastige kwestie zijn. Daarom kan een beetje inspiratie nooit kwaad. En waar kun je dat beter uit halen dan een flinke lading stijlvolle flat lays?

Een tijdje geleden maakten we al een moodboard met een verzameling van mooie flat lays, maar vandaag focussen we ons puur op de mooiste opstellingen wat betreft je salon-, bijzet- of koffietafel in de woonkamer. Enjoy!

Een zwarte marmeren tafel met een duidelijk contrast wordt hier gecombineerd met lichtroze romantische bloemen. Door dat de koffietafel zelf al best wel een druk patroon heeft doe je er hier goed aan om het bij de vaas met bloemen te houden.

Onze eigen editor Lotte is ook een ware flat lay liefhebber! Op haar Instagram pagina vind je genoeg prachtige creaties waar je inspiratie uit kunt halen.

Stapel je koffietafelboeken niet allemaal op elkaar maar creëer meerdere stapels. Het zou immers zonde zijn als je meerderheid van de mooie kaften niet meer zou zien.

Psst.. Wist je dat we bij Roomed ons eigen koffietafelboek ‘The Workshop’ hebben uitgebracht? Een must als pronkstuk bij jou op de koffietafel! Lees er hier alles over.

Na deze Inspiratieboost is het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Voor praktische tips over hoe je dat het beste doet, check dit artikel!

Reageer op artikel:
Koffietafel stylen? Deze flat lays laten je zien hoe het moet
Sluiten