Jaime Andreas
Jaime Andreas Lifestyle 3 aug 2020

Tover jouw thuis om tot hippe koffiecorner met de lekkerste koffie

Ben jij een echte koffieleut? Dan is het tijd om een jouw thuis om te toveren tot een hippe koffiecorner met alle spullen die je nodig hebt voor een lekkere kop koffie. Dit is een heerlijke plek om af en toe pauze te houden wanneer je thuiswerkt en gewoon om in rust te genieten van een warm drankje.

De perfecte plek voor een koffiecorner thuis is de home office. Zo maak je het een lekker plekje waar je kunt zitten om papieren van werk door te nemen of een korte break te nemen.

Zo maak je thuis een koffiecorner

koffiecorner espressomachine
Bron: De Bijenkorf

1. Goede espressomachine

Begin met een goede espressomachine. Dit is de basis van een lekkere kop koffie en een slimme investering als je dol bent op koffie. Deze machines zijn er in allerlei soorten en maten. Nepresso is altijd een veilige keuze, maar deze Illy koffiemachine van de Bijenkorf ziet er ook goed uit.

Wil je deze aanschaffen? De machine van de Bijenkorf is €77,95.

slow brew koffieset
Bron: De Bijenkorf

2. Slow brew koffie

Wil je liever zelf aan de slag met het maken van koffie? Probeer dat dan eens met slow brew koffie. Dit is nu helemaal hip. Deze vierdelige set van de Bijenkorf is prima om mee van start te gaan.

Hebben? Het slow brew koffiepakket van de Bijenkorf kost €44,95.

koffiemolen
Bron: De Bijenkorf

3. Koffiemolen voor verse koffie

Natuurlijk heb je een koffiemolen nodig om te zorgen voor verse koffie. Voorgemalen koffie kopen is ook een optie, maar de echte koffiefanaten weten dat het lekker is als je zelf de bonen maalt.

Wil je dit hebben? De koffiemolen van de Bijenkorf kost €32,50.

ikea koffiebonen
Bron: IKEA

4. Lekkere koffiebonen

De koffiebonen zelf zijn ook onmisbaar. Je kunt koffiebonen kopen uit allerlei verschillende plekken op de wereld met aparte smaken en in een boel verschillende winkels.

Grappig: wist je dat zelf IKEA koffiebonen heeft?

koffie kopje
Bron: IKEA

5. Handige koffiekopjes

Zo’n koffiecorner thuis is ook een goede reden om nieuwe kopjes aan te schaffen om je koffie uit te drinken. Het is fijn als de kopjes er leuk uit zien én een lekker mondgevoel hebben.

Het bovenstaande koffiekopje hebben? Het is te koop bij IKEA voor €2,49.

stoel voor de koffiecorner thuis
Bron: Home24

6. Een fijne plek om te zitten

Het is helemaal leuk als je de koffiecorner echt een speciaal hoekje maakt waar je lekker kunt zitten. Schaf een stijlvolle en comfortabele stoel aan waar je lekker in kan relaxen tijdens de koffiepauze.

De mintgroene stoel hebben? Die is te koop bij Home24 voor €189,99.

koffietafel voor koffiecorner
Bron: MADE

7. Ondersteunende tafel

Maak de koffiecorner helemaal af met een fijne tafel zoals de ronde tafel van MADE om je kopje koffie op neer te zetten en eventueel nog ruimte te hebben voor je laptop of papieren van werk. Zo kun je onverstoord doorwerken terwijl je toch ook lekker zit.

De ronde tafel hebben? Deze kost €189,- bij MADE.

Meer inspiratie voor je home office

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tover jouw thuis om tot hippe koffiecorner met de lekkerste koffie
Sluiten