6x tips voor het creëren van een knus zithoekje

6x tips voor het creëren van een knus zithoekje

Een knus zithoekje, wie wil dat nou niet? Jezelf inpakken in een heerlijk dik plaid en neerploffen tussen de kussens. Omdat er tijdens de winter niets fijner is dan dat, hebben wij zes tips voor jou verzameld voor het creëren van een gezellig hoekje!

Ben je nog op zoek naar een faux fur kleedje voor in je knusse hoekje? Hier vind je onze favorieten!

Stockhome

Plaats

Waar wil jij een knus zithoekje creëren? Bij het raam of juist in het hoekje van de woonkamer. Denk hier goed over na, want je moet er natuurlijk wel prettig kunnen zitten onder het genot van een goed boek of een lekkere kop thee.

Bijzettafel

Een bijzettafel is ideaal als je een hapje en drankje wil doen. Dit zorgt ervoor dat je niet per ongeluk op je mooie stoel morst, dat zou zonde zijn. Zo kun je gezellig bijkletsen met vriendinnen of juist lekker genieten van een tijdschrift. Ook kun je je bijzettafel stylen met leuke accessoires, zoals kaarsjes of leuke bloemen, net als deze tafeltjes.

Plaids en kussens

Haal de gezelligheid in huis met plaids en kussens. Het is niet alleen heerlijk om weg te duiken onder een kleedje, maar het ziet er knusser uit dan ooit!

Ateliergraae

Vloerkleed

Leg je mooiste vloerkleed neer en maak je knusse zithoekje compleet. Bonus: het is ook nog eens warm voor je voetjes. Een leuk schapenvachtje kan het verschil al maken! Wij vinden de vlinderstoel hierboven heel tof. Hier kun je zien dat deze stoel in ieder interieur past.

Estopolis

Soort stoel

Als je wil afwijken van de standaard kun je gaan voor een trendy hangstoel. Leuke kussens en een lekker plaid erin en schommelen maar. Heel origineel!

Dekoriko

Verlichting

Vooral als je wil lezen in een knus zithoekje is goede verlichting een pré. Ga voor een kleine tafellamp of een staande lamp die je kunt verstellen.

Meer tips

Voor als je een dier in huis heb kun je met deze simpele tips de haren van je meubels verwijderen! Ideaal om je knusse zithoekje haarvrij te houden.