Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Trends 24 nov 2018

Wordt één van deze kleuren in 2019 de nieuwe millennial pink?

Wij houden wel van een beetje trend forecasting: het voorspellen van en discussiëren over trends die we in het volgende jaar kunnen verwachten. Een beetje speculeren kan immers geen kwaad. Om ons alvast een beetje voor te bereiden op de kleurtrends 2019 bespreken we vandaag een aantal mogelijke kanshebbers.

Naast de ‘kleur van het jaar‘ van Flexa en de voorspelling van Behr denken we dat nog meer kleuren furore gaan maken in 2019. Deel vooral met ons welke kleur jóúw favoriet is.

Zachtgroen

Een grijsgroene, iets naar blauw neigende kleur combineert natuurlijk fantastisch met millennial pink. We denken dat de kans groot is dat dé nieuwe trendkleur van 2019 dan ook goed gaat matchen met de zachtroze kleur van 2018. Door deze kleuren te matchen hoef je jouw roze muur namelijk nog lang niet te schilderen. Dat je de trendkleuren kunt combineren in één kleuren palet is dan wel zo fijn.

Zachtgroen is zo’n kleur. Een rustige, neutrale kleur die perfect staat in de slaapkamer (want rustig = beter slapen!), maar die ook in de woonkamer goed gecombineerd kan worden met warme kleuren om zo een knus en gezellig interieur te stylen. Ja, dit is wat ons betreft een kanshebber.

Donkerblauw

Deze kleur staat bij mij al langer op de wish list voor in mijn nieuwe appartement. Een diepe, donkerblauwe kleur. Bijna tegen het zwart aan. Je kunt er alle kanten mee op, want deze kleur combineert zowel goed met pastelkleuren als neon-tinten. En juist omdat ‘ie zo multifunctioneel is, vinden wij ‘m uitermate geschikt voor dit lijstje.

Mosterdgeel

In kleding zien we de kleur mosterdgeel al vaak terug deze winter. Tijd om de kleur ook in je interieur toe te passen! Geel staat voor vrolijkheid en je krijgt er een flinke portie energie van. Wij zijn eigenlijk geen redenen om geel níét te gebruiken in je nieuwe woonkamer.

Koraal

Houd je meer van fellere kleuren? Ga dan voor koraal op de muur óf als accentkleur. Deze combineert wat minder lekker met millennial pink dan een zachtgroene tint, maar je kunt het wel gebruiken als upgrade van je accentmuur.

Zo combineer je de kleurtrends 2019:

Dit zijn de grootste interieur trends die we in 2019 kunnen verwachten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wordt één van deze kleuren in 2019 de nieuwe millennial pink?
Sluiten