Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 26 aug 2018

Dit wordt dé kleurtrend van 2019 (volgens de experts van Behr)

Dat het jaar 2018 nog een aantal maanden duurt weerhoudt ons er niet van om alvast lekker de speculeren over wat volgend jaar ons gaat brengen. Wat worden de trends in 2019? Welke woonstijl wordt helemaal in? En welke kleurtrend gaan we terug zien? Experts van verfmerk Behr voorspellen dat het deze prachtige, rijke kleur donkerblauw wordt. Maak kennis met de kleur Blueprint!

Eerlijk is eerlijk, we kunnen ons er best in vinden dat deze prachtige kleur. Het is een kleur die we de afgelopen maanden al vaak terug zagen in verschillende interieurs. De voorspelling is dus dat dat in 2019 nóg meer gaat worden.

Met een Instagram-post kondigde het verfmerk Behr aan dat Blueprint de kleur van het jaar 2019 wordt. Eerder dit jaar lazen we al over de kleurtrends die het bekende merk Pantone naar buiten bracht. Benieuwd of het om dezelfde kleur gaat? Trendforecasting: dit worden dé kleurtrends van 2019 (volgens de Pantone experts)

kleurtrend 2019 blueprint
Bron: homedepot

Erika Woelfel, de kleuren expert van het verfmerk, noemt de kleur Blueprint “a refined blue with just the right amount of depth and brightness”. De kleur is heel diep en rijk, en als je goed kijkt zit er zelfs een vleugje groen in.

kleurtrend 2019
Bron: homedepot

Hoewel we deze kleur zowel in de woonkamer als de slaapkamer een enorme kanshebber vinden, waren we positief verrast toen we deze foto van de badkamer zagen. Wat een luxe uitstraling creëer je met deze kleur! Naast dat de kleur dus ontzettend modern en hip is, is de kleurtrend van 2019 ook nog eens super breed inzetbaar.

Waar in jouw interieur zie jij deze kleur het liefste terug? Is dit ook jouw favoriete kleurtrend? Laat het ons weten op Facebook!

Op de hoogte blijven van de laatste trends?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wordt dé kleurtrend van 2019 (volgens de experts van Behr)
Sluiten