Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 5 jul 2017

Match posters met accessoires voor een ultieme kleursensatie

Natuurlijk is kunst een goede manier om kleur toe te voegen in je interieur. Maar pas hier soms ook mee op! Het moet niet zomaar uit de lucht komen vallen. Als je je kunstwerk – of dit nu kleurrijke posters, beelden of schilderijen zijn – niet een beetje aanpast aan je interieur (of andersom) dan kan de eenheid van het geheel verloren gaan.

No worries, we leggen het je uit aan de hand van verschillende voorbeelden. Scroll snel door!

Deze romantische bloemenprint gaat hier helemaal op in zijn omgeving. Het zachte roze van de afbeelding komt terug en de botanische stijl is doorgetrokken door middel van een vaas met een paar minimalistische takken.

Deze lijsten zijn gevuld met subtiele, simplistische posters. De linkerposter heeft zachte pasteltinten, dus daaronder zie je dan ook matching bakjes opgestapeld. De middelste grote poster bestaat uit een lichte aardetint, net als de boeken eronder. Bij de rechterposter overheerst monochromie, dus de accessoires daaronder hebben ook geen kleur.

Hier zie je de lichtblauwe kleur terugkomen in het schilderij en de boeken. Ook zijn er een aantal zwarte accenten gebruikt die weer goed matchen met de kleinere donkere afbeelding.

Ook een fel kleuraccent valt extra op zijn plek als deze ergens anders in huis nog een keer terugkomt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match posters met accessoires voor een ultieme kleursensatie
Sluiten