Kleurrijke loft in oude schoenenfabriek vol gerecyclede materialen

Gaaf! Deze kleurrijke loft heeft qua inrichting een mix van stijlen, maar alles past wel bij elkaar. Het grootste deel van het interieur is vintage of zelf gemaakt van gerecyclede en afgedankte materialen. Super duurzaam dus en daarnaast ook nog eens heel persoonlijk. Wij zijn fan!

De loft zit in een oude schoenenfabriek in Melbourne en wordt bewoond door kunstenares Saskia Folk. Naast de vele kleuren staat er dus ook aardig wat kunst in de woning!

Leuk detail: Saskia reist veel voor haar werk en raakt tijdens haar reizen telkens gefascineerd door de kleuren van en deuken in afgedankte auto’s, die ze onderweg tegenkwam. Een aantal oude onderdelen nam ze mee om in huis terug te laten komen. Haar persoonlijkheid zie je dus heel goed terug in de loft!

Naast heel veel kleur, verschillende structuren en vintage meubels zie je ook een heleboel industriële elementen terug in de oude schoenenfabriek. Ben je – net als wij – fan van deze industriële look en wil je zelf ook wel wat stoere elementen in huis? In dit artikel geven we je zeven tips.

Ook de keuken is grotendeels ingericht met kasten van gerecycled hout en ijzerwaren. De bewoonster koos voor zoveel mogelijk lage keukenkastjes, waardoor de ruimte heerlijk open blijft en groter lijkt. De hoge houten tafel is een fijn alternatief voor een standaard kookeiland. Super handig als uitbreiding van het vrij kleine keukenblad en ideaal als er veel mensen op bezoek komen.

Deze kleurrijke loft bewijst dat een bad prima in de slaapkamer kan. In dit geval is het qua ruimte vooral heel praktisch, maar daarnaast staat het niet verkeerd. Zeker met het stoere bad dat goed bij de stijl van de inrichting past!

mechantdesign.blogspot.fr

Reageer op artikel:
Kleurrijke loft in oude schoenenfabriek vol gerecyclede materialen
Sluiten