Inspiratieboost: kleurrijke kunst in de gang

Inspiratieboost: kleurrijke kunst in de gang

Je kunt je gang op ontelbaar veel verschillende manieren opleuken. Leg een mooi vloerkleed neer, berg rommel op in een smalle wandkast, of voeg kunst toe! Vandaag inspireren we je met de meest kleurrijke kunst in de gang.

Omdat je gewoon nooit genoeg kunst in je huis kunt hebben. En ook nooit genoeg kleur. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren!

Architizer

Match kleurrijke kunst in de gang met andere accessoires in de kamer voor de ultieme kleursensatie. Meer info? Kijk even hier.

Stadshem
IXXI

Door in een voornamelijk witte gang opeens een groot kleurrijk schilderij te hangen trek je daar automatisch alle aandacht naar toe. Het is de perfecte manier om een ietwat saaie hal persoonlijk te maken.

Fella Villas
Shop Kararosenlund

Hoe groter het schilderij of de poster is, hoe meer je de gang een bepaalde sfeer mee kunt geven. De gang hierboven bijvoorbeeld is zonder het schilderij vrij kleurloos en simpel. Door de poster op het bankje krijgt de hele gang meteen een hoop kleur met een beachy vibe.

Michelle Lange

Je kunt in plaats van pair art of een groot schilderij natuurlijk ook gaan voor een hele muur vol lijsten. In een gallery wall kun je meerdere stijlen combineren en kun je je eigen persoonlijke mix maken. Meer lezen? Check hier de mooiste gallery walls voor in je interieur.