Een keer iets anders dan de standaard zwart-witte keuken

Hoe veel we ook houden van een mooie basis met neutrale tinten, soms moeten we onszelf even een reminder geven dat er ook nog andere keuzes zijn. De grote aankopen in huis (zoals een bank of een keuken) worden al snel in zwart, wit of grijs gedaan. Maar dat kan anders! Wat dacht je van een juist heel kleurrijke keuken?

Klinkt heftig, is het niet. Wij zochten ter inspiratie (én een beetje om je te overtuigen) de mooiste voorbeelden voor je op. Wedden dat je na het zien van deze prachtige foto’s je Scandinavisch witte kastjes vaarwel zegt en ook een kleurrijke keuken wil?

Vaak zijn gekleurde keukenkastjes erg mooi in combinatie met een marmeren keukenblad. Zeker als je besluit om voor keukenkastjes in pasteltinten te gaan, geeft dit je keuken een luxe sfeer.

De kleurrijke keuken op de foto hierboven maakt het (letterlijk) wel heel bond! Naast fel gekleurde kastjes is er ook nog eens gekozen voor een donkere zwarte basis. Gaaf! Het kleurrijke kleed zorgt er hier voor dat de overgang van zwart naar lichtroze iets minder heftig wordt.

Vind jij compleet zwarte muren nog een beetje te heftig? Lucky you! Navy is het nieuwe zwart voor op de muur.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een keer iets anders dan de standaard zwart-witte keuken
Sluiten