Kleurrijke eclectische loft in oude kledingfabriek in New York

Een van onze dromen is toch wel om ooit nog eens in een loft te wonen. In een gave oude fabriek met een hoog plafond en mooie industriële elementen bijvoorbeeld. Zo’n grote open ruimte in een karakteristiek gebouw geeft je interieur meteen zoveel sfeer! Deze eclectische loft zit in een oude kledingfabriek in de Lower East Side in New York. De ruimte is zo’n honderdvijfentachtig vierkante meter groot en is naast een afgesloten slaap- en badkamer volledig open. En hoewel het plafond hier niet extra hoog is, maakt de open sfeer het meer dan goed!

Designbureau Anima liet zich voor de inrichting inspireren door de rustieke materialen in de oude fabriekshal. Dat zie je dus ook terug in de loft: een combinatie van ruwe en simpele materialen met industriële objecten en kleuren.

Roomes-Keuken-loft-kookeiland
eclectische loft
Roomed-Eettafel-eclectische-loft

Het eerste wat je ziet bij binnenkomst is de keuken met kookeiland. Heerlijk, zo’n grote leefkeuken! Hoewel de keuken zelf vrij strak is, voegt de bakstenen muur achter de keuken juist heel veel sfeer toe. Het marmeren keukenblad geeft de ruimte juist een classy tintje. Bevalt dit je wel? Met deze IKEA hack geef je een tafel een marmer look binnen een paar minuten.

Roomde-Zithoek-Eclectische-loft
Roomed-industriele-lamp-loft

De inrichting is een eclectische mix van karakteristieke materialen, warme kleuren en industriële details. Check ook dit goed gestijlde interieur eens waarbij we tips geven voor zo’n mooie eclectische look in huis.

Roomed-Detail-Eclectische-loft
Roomed-details-eclectische-loft

Zelf ook rauw randje aan je interieur toevoegen met industriële elementen? Wij geven je zeven tips.

Roomed-bad-eclectische-loft

www.anima.cc

Reageer op artikel:
Kleurrijke eclectische loft in oude kledingfabriek in New York
Sluiten