Inspiratieboost: geef je witte badkamer een kleurrijke touch

Inspiratieboost: geef je witte badkamer een kleurrijke touch

Een badkamer is meestal wit. Of lichtgrijs. Misschien dat je hier en daar nog een beetje hout of een verdwaald zwart detail vindt, maar over het algemeen houdt het daar meestal wel ongeveer bij op. Dat kan anders! Wij geven inspiratie voor een kleurrijke badkamer.

Ten eerste: zet eens ergens een mooie groene plant neer (bijvoorbeeld een van deze). Ten tweede: scroll naar beneden en neem een voorbeeld aan de volgende badkamers die allemaal stuk voor stuk op een stijlvolle manier spelen met kleur.

Urban Outfitters

Een douchegordijn met een mooi patroon en een fel kleurtje kan je badkamer met één simpele stap voorzien van kleur.

CB2
Betina Bianculli en Liam Bailey

Als je een witte badkamer hebt en je kunt die basis niet zo gemakkelijk veranderen, kun je het beste kleur toevoegen door middel van kleine details of het verven van losse meubels. Vergeet ook de handdoeken niet! In plaats van standaard wit kun je ook gaan voor een fellere kleur.

Een badkamer is natuurlijk een kleine ruimte. Hoe gebruik je daar op de juiste manier felle kleuren? Wij geven handige tips.

Dave Fox
Dwell

Het vergt misschien net wat meer moeite (en lef), maar waarom verf je de vloer of het plafond van je badkamer niet in je favoriete kleur? Dan is je kleurrijke badkamer in principe eigenlijk al klaar, maar je kunt hem eventueel nog verder stylen door wat bijpassende accessoires te gebruiken in de aankleding van je badkamer.

>> Zo kies jij de juiste kleur voor je muur

Amber Interiors

Niet zo’n zin in al te veel poespas? Leg een klein kleurrijk kleedje neer!