A pop of colour: we zijn verliefd geworden op dit speelse interieur

Oh la la, we hebben een heerlijke Zweedse binnenkijker voor je gevonden met een accentmuur waar menig colour blocker het warm van krijgt. Het appartement zit vól felle kleuren en opvallende accessoires die met z’n allen een heel speels, gezellig interieur vormen. Bang voor kleur? Nergens voor nodig!

Het begint al bij de onderstaande accentmuur, waar maar liefst vier verschillende kleuren voor gebruikt zijn. We like. 

accentmuur
Bron: Fantastic Frank
accentmuur
Bron: Fantastic Frank

Een kleurrijke accentmuur waar je niet omheen kunt

Als je niet kunt kiezen voor één kleur voor je accentmuur, dan gooi je gewoon vier verschillende kleuren in een geometrisch patroon op de muur. Dat moeten de bewoners van dit Scandinavische appartement waarschijnlijk gedacht hebben. En eerlijk is eerlijk: wij zijn groot fan van dit idee. De kleuren passen goed bij elkaar en zijn lekker opvallend.

Bonuspunten: door te kiezen voor roze en rode tinten komt het groen van de kamerplanten extra goed naar voren.

accentmuur
Bron: Fantastic Frank
accentmuur
Bron: Fantastic Frank

Mocht iemand weten waar deze okergele, velvet bank en stoel vandaan komen, let us know. Wij vinden ze helemaal het einde. Qua stijl matchen ze perfect bij het fijne vintage kastje tegen de muur.

Ook van de kleurrijke wand worden we erg enthousiast. Verschillende kleurrijke accessoires en planten wisselen elkaar in rap tempo af. De terracotta bloempotten zorgen ervoor dat alle planten goed bij elkaar passen (we vinden het baby pannenkoekplantjes zo schattig!).

accentmuur
Bron: Fantastic Frank

Een verstopte slaapkamer

Het was ons eerst helemaal niet opgevallen, maar het bed staat eigenlijk gewoon in de woonkamer. Er is een handige scheidingswand gemaakt waar aan beide kanten inkepingen in zitten om spullen kwijt te kunnen. Uiteraard heeft het wandje een mooie kleur gekregen. We hadden ook niet anders verwacht in het appartement.

De wand wordt nog eens extra benadrukt door de lijnen door te trekken met de donkerblauwe verf. Erg stijlvol en een tof idee.

Doordat de scheidingswand niet helemaal tot het plafond komt, lijkt de ‘slaapkamer’ lekker luchtig. We kunnen ons voorstellen dat het met een wand tot aan het plafond een stuk benauwder zou voelen om in dit hok te slapen, maar nu is dat totaal niet het geval.

accentmuur
Bron: Fantastic Frank

Van deze badkamer word je toch instant blij als je ‘s morgens je tanden gaat poetsen? Wij vinden de aankleding in elk geval fantastisch, met de felgele spiegel als absolute hoogtepunt.

De vierkante tegels met donkere voeg lijken in eerste instantie wat ouderwets, maar zo zie je maar weer dat je alles hip krijgt met de juiste accessoires. En dat donkere plafond? Dat doet natuurlijk ook wonderen. We vertellen je er alles over: waarom je júíst zou moeten kiezen voor een geschilderd plafond.

Nog meer inspiratie nodig?

Reageer op artikel:
A pop of colour: we zijn verliefd geworden op dit speelse interieur
Sluiten