Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 5 jun 2017

Match made in heaven: een kleurrijk vloerkleed met een witte vloer

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. We hebben ook deze week weer een mooie match voor jullie bij elkaar gezocht – en dit keer eentje waar je vrolijk van wordt!

Wij zijn dol op een Scandinavische, witte vloer. Maar het kan wel al snel te clean en te saai ogen. Dus: spice it up met een kleurrijk vloerkleed. Zo geef je je interieur een fijne, boho touch.

Een witte vloer mag dan wel sereen ogen, maar dat hoeft niet te betekenen dat de rest van het interieur dat ook is! Het is juist de perfecte basis om uit te pakken met kleur. Een kleurrijk vloerkleed kan moeilijk te combineren zijn met andere patronen en kleuren – dus een effen ondergrond is dan ideaal.

Wil je meer van dit interieur zien? Klik dan hier voor de hele binnenkijker.

Wil jij het niet al te bont maken? Je kan ook een vloerkleed kiezen in één sprekende kleur of tint. Hierdoor behoud je meer rust, maar maak je toch een statement.

Een vloerkleed kan ook prima in de keuken! Als je een smalle keuken hebt zoals hierboven, kun je het beste kiezen voor een loper. Bovendien benadruk je zo ook nog eens de lengte.

Meer vloerkleed inspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: een kleurrijk vloerkleed met een witte vloer
Sluiten