Tikkeltje over de top, maar we love it: dit vintage huis moet je zien!

We love vintage! En de eigenaren van dit appartement maken het wel heel bont. Overal waar je kijkt zie je iets bijzonders. Niet vaak zien we een interieur dat zo veel kleur bevat, zo veel verschillende vintage meubels combineert en tóch enigszins eigentijds en modern is.

>> 4x tips voor het opknappen van vintage meubels

vintage huis

Bloemenprints, donker hout, klassieke vormen en kroonluchters: alles in dit interieur ademt vintage. En dat terwijl het alles behalve ‘stoffig’ is. Het interieur oogt juist heel fris en licht!

kleurrijk vintage huis

Kunst speelt een grote rol in dit interieur. Het levert een mooi contrast tussen oud en nieuw op. Spelen met bijzondere kunst is een van onze favoriete manieren om ons interieur persoonlijk te maken. Daarom schreven we er een tijdje geleden dit artikel over.

kleurrijk huis

Wil je zelf ook zo’n huis vol vintage meubels en andere treasures creëeren? Dan kun je het beste leuke kringloopwinkels in alle uithoeken van Nederland afgaan, verschillende vintage markten bezoeken en niet te vergeten: de zolderkamer van je ouders uitpluizen! Vaak zijn er daar nog genoeg oude spullen te vinden die te gek staan in een modern interieur.

Naar de kringloopwinkel? Bekijk hier onze do’s en dont’s voor het kopen van vintage meubels!

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Reageer op artikel:
Tikkeltje over de top, maar we love it: dit vintage huis moet je zien!
Sluiten