Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 1 dec 2021

Kijk je ogen uit in dit Scandinavische interieur vol met kleur

Je ziet kleuren genoeg in dit appartement! Wij kunnen niet wachten om de rest van dit kleurrijke Scandinavische interieur te laten zien. Naast toffe kleuren en patronen heeft dit huis ook wat mooie vintage items. De mix aan stijlen die je in dit Scandinavische interieur terugziet geeft het een eclectische vibe.

Dus laten we niet langer wachten, kijk je mee?

Een kleurrijk Scandinavisch interieur

kleurrijk scandinavisch interieur
Bron: Bolaget

We zijn dol op het blokjespatroon op de muur achter de bank. Met geometrische vormen zoals dit checkers patroon geef je je interieur gemakkelijk meer diepte. Je ziet dan ook dat dit Scandinavische interieur naast kleur ook vol patronen zit.

Aan de eettafel staat een mooie mix aan stoelen waaronder verschillende vintage stoelen die weer mooi combineren met de kandelaars op tafel. Ook de andere vintage items zoals de antieke lamp boven de tafel en het bankje op de achtergrond wil je niet over het hoofd zien.

Tussen al de prachtige kleuren en patronen in dit interieur past de houten wand ook perfect. Maar het mooiste eraan is je misschien nog niet eens opgevallen:

houten schuifwand
Bron: Bolaget

Een verschuifbare wand

Een echte goocheltruc is het niet, want je kan bovenaan de balk zien waaraan deze schuifwand is bevestigd. Maar het geeft dit interieur wél een hele toffe touch. Het zorgt er ook voor dat je wat meer privacy in je eetkamer hebt. En het ziet er een stuk minder druk uit dan wanneer je op de woonkamer uitkijkt.

kleurrijk interieur eclectisch
Bron: Bolaget

Om een goed plaatje van de kleuren in dit huis te laten zien is een blik vanuit de woonkamer eigenlijk al voldoende. Het blauw dat je in de woonkamer al spot zie je ook weer terug in de keuken met daartussenin ook allerlei kleuren.

Combineren kan je leren – met deze kleuren combineer je blauw het beste

color blocking plafond
Bron: Bolaget

Color blocking op het plafond

Schilder je plafond mee om een unieke look aan je huis te geven. Vooral als je verschillende kleuren en vormen met elkaar mixt kan dit tot een originele look leiden. Het interieur hierboven heeft dan ook een tof design met color blocking.

woonruimte
Bron: Bolaget
gedeelte slaapkamer
Bron: Bolaget

Hier zie je dat er nog meer colour blocking in dit kleurrijk Scandinavische interieur verschuilt. Op het plafond zie je het roze gedeelte beginnen dat als het ware een eigen ruimte in de woonkamer vormt.

De ruimte die met dit roze blok is gecreëerd functioneert als slaapkamer. De hoek is slim van de rest van het interieur afgescheiden door middel van een kast aan een kant, en een gordijn aan de ander. Zo heb je toch wat privacy wanneer je een bed in je woonkamer moet plaatsen.

Vintage en eclectisch – binnenkijken bij Jenn’s Homestyle met Reliving

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijk je ogen uit in dit Scandinavische interieur vol met kleur
Sluiten