Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Nieuws 4 sep 2018

Prachtig: het kleurrijke interieurlabel Palais van Hanna Verboom is geïnspireerd op de wereld

Oranje met groene kussens. Een felroze varen-print. Blauwe details en een goudgele gloed. Klinkt goed? Mooi. We stellen je graag voor aan Palais, het nieuwe interieurlabel van actrice, filmmaker en sociaal ondernemer Hanna Verboom.

Palais staat voor duurzaam, luxe en werelds – drie woorden waarvan we meteen al enthousiast werden. Tel daar de prachtige sfeerfoto’s (en producten!) bij op en we zijn om. Je mag dan denken dat kleurrijk automatisch gewaagd betekent, maar niets is minder waar. Verboom laat zien dat je huis eruit kan zien als een paleis, of je nu voor roze of goudgeel kiest.

interieurlabel Palais Hanna Verboom 2

De eerste collectie van interieurlabel Palais

De eerste collectie van Palais bestaat uit 29 kussens. Dat klinkt als een karige start, maar kussens zijn juist de manier om sfeer en persoonlijkheid aan je interieur te geven. Je kunt ze kwijt op stoelen en bank, op je bed of in een aparte zithoek (inclusief thee-ceremonie, graag).

Bovendien kun je er eindeloos mee variëren – zeker met de kussens van Palais. De kleuren en patronen ervan zijn geïnspireerd op plekken van over de hele wereld, ‘van het dieproze van Jaipur tot de warme aardse kleuren van Marrakesh’. Welke kleur je ook wilt, Palais heeft het voor je. En als je de kleur van je muur ook op de kleur van je kussens wil afstemmen, houden wij je zeker niet tegen.

Duurzame interieuraccessoires

Maar het interieurlabel is niet alleen mooi, het is ook nog goed voor de wereld. De kussens zijn bijvoorbeeld gemaakt van biologische stoffen als zijde, linnen en katoen en worden eerlijk geproduceerd in India, waar wordt samengewerkt met lokale ambachtlieden. Daarnaast doet het label onderzoek naar hoe het ‘nog ethischer én esthetischer’ kan. Kortom, een merk met een goed hart.

interieurlabel Palais Hanna Verboom 1

Net zo enthousiast als wij? Je scoort een luxe en eerlijk kussen vanaf 59 euro. Dat kan bij De Bijenkorf Rotterdam, Den Haag en Amsterdam of op de website van interieurlabel Palais. Binnenkort is het merk ook verkrijgbaar in andere (luxe) interieurwinkels. O, en check ook even hun Instagram-account voor meer kleurrijke interieurinspiratie.

Kun je nog langer wachten, dan komt er in het voorjaar van 2019 ook een tweede collectie met onder andere kimono’s en accessoires. Wij zijn superbenieuwd!

Meer toffe nieuwe collecties

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prachtig: het kleurrijke interieurlabel Palais van Hanna Verboom is geïnspireerd op de wereld
Sluiten