Een huis met roze keuken, groene muren én een blauwe slaapkamer

Een huis met roze keuken, groene muren én een blauwe slaapkamer

Bij sommige interieurs moeten we even drie keer knipperen. Want heeft de eigenaar van dit huis nou echt gekozen voor roze meubels bij een groene muur? En is dat een roze keuken? Laat je verbazen door een kleurrijk interieur (dat er nog verdomd stijlvol uitziet ook).

Laat je inspireren door dit kleurrijke huis, dat volop accessoires uit verre landen staat. Door alle kleuren en talloze items is het een eclectisch en vrolijk geheel waar je niet omheen kunt.

Als je binnenkomt in de hal wéét je al dat het om een bijzonder huis gaat. De marineblauwe strepen heten je een warm welkom als je het huis binnenkomt. Daar houden we van, want de hal verdient wat ons betreft best wat meer aandacht. Ook vinden we de styling van het bankje erg leuk gedaan. Daar is zeker de regel van 3 bij toegepast.

In de woonkamer is gekozen voor roze meubels en gecombineerd met veel groen. Groene planten, een groene kast én groene muren. Het is misschien niet de eerste kleurencombinatie die wij zouden maken, maar we moeten toegeven dat het er niet verkeerd uitziet. De eigenaars van het huis hebben zeker een portie lef nodig gehad om voor deze kleurencombinatie te gaan.

It’s gold, honey


Door het hele huis zijn gouden details terug te vinden in de accessoires. Kijk maar naar de gouden stippen op het kussen, verschillende bloempotten en de randen van de schilderijen. Gouden details tillen het interieur naar een hoger, chiquer level. En zeg nou zelf, dat willen we toch allemaal?

En dan hebben we de lichtroze keuken nog. Met het zwarte marmer en de gouden details (die kraan!) lijkt deze keuken zo uit een Barbiehuis nagemaakt te zijn. Het is lang geleden dat we zo’n stijlvolle roze keuken gezien hebben. En opbergruimte genoeg, want deze keuken heeft een overvloed aan kastjes.

In de slaapkamer worden we getrakteerd op een andere kleur: blauw. De feestelijke gekleurde versiering in de cactus maakte de kamer helemaal af. Het is toch een feestje om hier te mogen slapen?

Nog een kleurrijk interieur:

Bij Roomed houden we wel van kleurrijke huizen. Bekijk bijvoorbeeld deze villa op Funda eens, of dit prachtige huis. Het zijn beide pareltjes waar we maar al te graag inspiratie uit halen.

Bron: Apartment Therapy