Dit is by far het meest kleurrijke huis dat je ooit gezien hebt!

Dit is by far het meest kleurrijke huis dat je ooit gezien hebt!

Wow! Als je hier niet van onder de indruk bent weten wij het ook niet meer. Deze overload aan kleur kun je prachtig of spuuglelijk vinden, maar bijzonder is het zeker. En het laat zien dat de bewoners niet bang zijn om een statement te maken met hun interieur. Ben jij niet zo’n held met kleur? Dan is het tijd voor wat inspiratie. Kijk lekker rond, want zo’n kleurrijk huis zie je niet vaak. En misschien leer je er nog wel wat van!

Het succes van deze kleurrijke look ligt in de details. Want niet alleen de bankjes bij de eettafel en de keukenkastjes zijn felgekleurd, maar ook bijvoorbeeld de peper- en zoutmolen.

De woonkamer laat eigenlijk in een notendop zien hoe je kleur in huis brengt. Zo maken een paar gekleurde kussens al een heel verschil en is een kleurrijke boekenkast een stijlvolle én praktische manier om kleur toe te voegen. Voor een rustige look sorteer je de boeken op kleur, of zet ze door elkaar voor een nonchalante uitstraling.

Oke, we snappen dat de beelden van zo’n kleurrijk huis een beetje too much zijn. Maar die mix van kleuren en materialen zorgt voor een eclectische look die stiekem heel goed gelukt is!

Naast de gekleurde meubels zorgen ook de planten voor een kleurrijke touch!

>> 9x simpele manieren om meer kleur in huis aan te brengen

There’s more…

Klik op de afbeelding om de slideshow te starten.

MEER LEZEN

Met het juiste behang kan je van de gang echt een fijne binnenkomer maken. De bewoners hebben in de gang flink uitgepakt, zodat je meteen ziet dat je binnenkomt in een kleurrijk huis! Vind je al die kleuren iets teveel van het goede, dan is een grafisch behang misschien wel wat voor jou. Hiermee creëer je namelijk een moderne en speelse look. Perfect!

www.nooks.se