Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 20 mei 2020

Om vrolijk van te worden: een kleurrijk appartement met contrast

Interieurs met een vrolijk kleurenpalet zijn fijn en interessant om naar te kijken. Zeker wanneer de accessoires goed matchen met de grotere meubels en het een mooi geheel is. In dit kleurrijk appartement is er geen gebrek aan een lekker kleurtje en daar worden wij erg vrolijk van.

Natuurlijk kan veel kleur al snel heftig en bombastisch zijn, dus we snappen het ook als je het in je eigen interieur niet altijd aandurft. Maar in combinatie met simpele meubels en neutrale tonen, kan een kleurig interieur juist gaaf zijn.

kleurig appartement huiskamer
Bron: Bolaget
huiskamer kleurig appartement
Bron: Bolaget

Perfect in contrast

Het grote kleurencontrast in de woonkamer is meteen wat het meeste opvalt in dit huis. De twee banken hebben allebei nogal een uitgesproken gewaagde kleur, maar ze staan perfect bij elkaar. Het blauw en het roze halen het beste in elkaar naar boven.

Door het grote raam komt er veel welkom daglicht naar binnen en het maakt de ruimte lekker groot. Verder zorgen de witte muren en accessoires in neutrale beige tonen ervoor dat de kamer knus en rustig blijft.

boekenkast
Bron: Bolaget

keuken
Bron: Bolaget

Een kleurrijk appartement met harmonie

Niet alleen de woonkamer is zo opgewekt en kleurig, in het hele appartement wordt veelvuldig gebruik gemaakt van kleur. Zo ligt in het verlengde van de woonkamer een vloerkleed in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast zijn wij groot fan van hoe de boeken in de boekenkast ook perfect matchen met dat kleurige kleed en de rest van de woonkamer.

De keuken is verder neutraal en kalm, met stijlvolle houttonen. Toch maken de bewoners van dit appartement ook hier gebruik van geinige kleuruitspattingen in het kleed onder de eettafel, maar ook in de paar accessoires die op het aanrecht staan.

Al die kleuren in verschillende ruimtes zorgen ervoor dat het interieur door het hele huis in harmonie is.

Meer gave huizen binnenkijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Om vrolijk van te worden: een kleurrijk appartement met contrast
Sluiten