Tessa Ham
Tessa Ham Interieur 19 dec 2019

Deze 5 kleuren laten je home office in één klap luxe aanvoelen

Het grote voordeel van een eigen home office is dat je gedag kunt zeggen tegen het tl-licht en de systeemplafonds die je in grote kantoren ziet. Hier kun je helemaal los om wél die boost in creativiteit te kunnen krijgen. De kleur verf op de muur is hét geheim om je home office in één klap een upgrade te geven, zonder je hele kamer te hoeven verbouwen.

Deze 5 kleuren voor je home office zorgen er binnen mum van tijd dat de ruimte onwijs luxe aanvoelt en zorgen ervoor dat je klaar bent to kick some ass.

Forest green

De verfkleur Forest green is hot momenteel, en ook wij zijn verkocht. De kleur is overigens niet alleen prachtig, maar ook goed voor je productiviteit. Groen associeren we namelijk met natuur, en laat dat er nou weer voor zorgen dat je minder stress en meer concentratie ervaart.

Leuk om te combineren met behang met een botanische print: 10 x het leukste behang met print voor in je home office

Clean white

Als je niet te veel kleur in je home office wil en voor een frisse lichte uitstraling wil gaan, dan is Clean white een match met jou. Saai? Zeker niet, door middel van fijne decoratie en mooie meubels straalt jouw home office straks één en al luxe uit, zonder te veel afgeleid te worden!

Blauw

Blauw heeft veel positieve effecten op je brein. Zo geeft het je een boost in creativiteit en productiviteit. Kijk, dat moeten we hebben in een home office!

Let op: je hele interieur van je home office blauw maken is ook weer geen goed idee. Blauw wordt namelijk ook vaak aangeraden in slaapkamers, omdat (te veel) van deze kleur slaapverwekkend werkt.

Graniet grijs

Een kleur die meteen voor een serieuze én luxe sfeer in je home office zorgt is Graniet grijs. Zeker als je het combineert met luxe kleuren als goud, roze en blauw. Het mooie van Graniet grijs is dat de combinaties eindeloos zijn. Heb je een donkere kamer? Laat het dan bij één accentmuur.

Mauve

Wij zijn groot fan van de kleur Mauve, een kleur die je het beste kan omschrijven als ‘ergens tussen lichtpaars en oudroze’. Welke shade van Mauve je ook gebruikt in je home office, het zet meteen de toon voor de ruimte. Deze kleur is ook top als je een feminine touch aan je home office wil geven.

Dit artikel verscheen eerder op business zusje WorkJuice.

Verder met inrichten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 5 kleuren laten je home office in één klap luxe aanvoelen
Sluiten