Bereik een groots resultaat met kleine kleuraccenten

Met een paar kleuraccenten kun je je interieur al een enorme boost geven. Van simpele accessoires tot kleurrijke planten (roze, bijvoorbeeld). Toe aan een vrolijk accent in huis? Uit deze binnenkijker haal je zeker inspiratie!

Oh, en wat de velvet bank betreft: hebben!

Zie je hoe de planten de ruimte letterlijk en figuurlijk opfleuren? Als je klein woont, creëer je met witte muren en een lichte vloer een ruimtelijk effect. Door te spelen met kleine kleuraccenten, voeg je toch meer speelsheid toe, zonder dat het te druk wordt. Tip: ga voor maximaal drie kleuren zodat het een samenhang vormt.

De tv is meestal niet het paradepaardje van je interieur. Maar er is wel een simpele manier om de zwarte doos tóch een stuk mooier te laten ogen: verwerk ‘m in een gallery wall, zoals hierboven. Zo wordt jou tv een waar kunstwerk!

Hoe tof is deze fluwelen bank? Door de luxueuze stof maak je een statement in je woonkamer en voeg je elegantie toe. Het combineert ook mooi met de rode accenten tegen de muur. Je kunt namelijk best ‘heftige’ kleuren gebruiken – zoals je ze maar doseert.

Ook in dit interieur steelt de zeegroene velours bank de show.

Er is meer te ontdekken..

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Dit vind je vast ook leuk:

Lesje kleuren kiezen: houd je interieur in balans met de 60/30/10-regel

Nooks

Reageer op artikel:
Bereik een groots resultaat met kleine kleuraccenten
Sluiten