Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 29 jan 2019

De mooiste interieurs met Pantone’s kleur van 2019, Living Coral

Bij Roomed houden we ervan om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Één van die trends van 2019 is Pantone’s kleur van het jaar, Living Coral. Wij zijn helemaal verliefd geworden op deze kleur. En als jij dat ook bent, weet je na het lezen van dit artikel hoe je die kleur het beste in jouw interieur toepast.

Heb jij ook deze kleur in je interieur? Laat het ons dan weten op [email protected], dat vinden we leuk!

Living Coral op de muur

Houd je wel van een felgekleurde muur in huis? Dan is Living Coral dé kleur die uitermate geschikt is om als accentmuur te gebruiken. De warme ondertoon in de kleur zorgt ervoor dat jouw kamer in één klap gezelligheid uitstraalt.

Een koraalkleurige bank

Een koraalkleurige bank is hét statement piece dat jij graag in huis wilt hebben. Wij zijn uiteraard helemaal verliefd op een velvet variant, maar we kunnen ons voorstellen dat elke koraalklerige stof prachtig zal staan.

De kleur van het jaar 2019 in je accessoires

Durf je het niet aan om met een verfkwast aan de slag te gaan, en vind je zo’n felle kleur bank ook iets te veel van het goede? Geen probleem, de kleur Living Coral doet het ook heel goed als accentkleur.

Niet het hele interieur hoeft koraal uit te schreeuwen, je kunt het ook subtiel verwerken met een koraalkleurige stoel, een kleed of een paar mooie vazen. Koraal is namelijk met vele kleuren mooi en stijlvol te combineren. Onze favoriete combinaties zijn navy blauw, donkergroen en grijs, maar er zijn nog veel meer combinaties mogelijk.

Meer tips nodig om Living Coral aan je eigen huis toe te voegen?

Zo pas je Pantone’s kleur van het jaar Living Coral toe in je eigen huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De mooiste interieurs met Pantone’s kleur van 2019, Living Coral
Sluiten