Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 17 sep 2018

Toe aan een nieuwe kleur in de woonkamer? Dit zijn onze favorieten

Voelt het alsof jij jouw woonkamer al jaren geen make-over meer gegeven hebt? En ben je echt toe aan een nieuw likje verf, maar weet je niet welke kleur je moet kiezen? De meiden van de Roomed-redactie helpen je een handje op weg met de favoriete kleuren verf van alle redactieleden. Komt ‘ie:

Ik, Sharon, kan persoonlijk niet kiezen tussen mijn drie favorieten. Er zijn drie prachtige kleuren muurverf die hoog bovenaan mijn favorietenlijstje staan: oudroze, luxe donkergroen en heel donkerblauw, die laatste het liefst in combinatie met een zwart-witte gallery wall.

Hoewel ik dit lichtroze een práchtige kleur vind, doe ik het vriendlief niet aan. Ik heb me er bij neergelegd dat dit prinsessenkleurtje waarschijnlijk nooit op mijn muur te zien zal zijn. Maar een beetje dromen mag altijd, toch?

Deze kleur wordt het echter wél in ons nieuwe stulpje, waar we over een paar maanden in mogen trekken. Donkerblauw, misschien nog wel een tikkie donkerder dan de bovenstaande foto. Met een zwart-witte gallery wall dus, zoals in dit appartement.

De favoriete kleur muur van Maaike

Maaike gaat voor okergeel of lichtgeel. We hoeven je vast niet te vertellen dat haar persoonlijkheid ook heel zonnig is. Maar ze houdt ook van Marrokaans-roze, het liefst in combinatie met veel planten.

De favoriete kleur muur van Emma

De muren in Emma’s huis zijn allemaal spierwit, maar stiekem vindt ze een mosgroene muur wel prachtig. Misschien dat ‘ie ooit nog komt. Tot dan blijft het bij het bekijken talloze Pinterest foto’s.

De favoriete kleur muur van Mathilda

Mathilda houdt meer van zeegroen en lila. Niet met elkaar gecombineerd (dat zouden we afraden), maar apart van elkaar zijn het prachtige kleuren.

De favoriete kleur muur van Lisanne

Lisanne was heel duidelijk: ‘WIT’. Hoewel we het er niet mee eens zijn – wit is geen kleur, Lisanne! – hebben we toch een prachtplaatje van een wit interieur opgezocht.

Nog meer advies nodig over de kleur muur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toe aan een nieuwe kleur in de woonkamer? Dit zijn onze favorieten
Sluiten