Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Gang 26 jan 2020

Tijd voor een make-over van de hal? Deze kleuren zijn een fijne binnenkomer

Je loopt dagelijks zó vaak door de gang en hal, dat je wel iets leuks wilt om naar te kijken. Toch? Wij in elk geval wel. Dus pak er een verfkwast bij, want die hal verdient echt wel een leuk kleurtje. De onderstaande 3 kleuren zijn praktisch, goed te combineren én een fijne binnenkomer in huis.

Wil je de hal een hele make-over geven? Lees dan vooral ook dit artikel met tips om de hal praktisch in te richten even door: 5 handige tips om jouw hal leuk én praktisch in te richten.

Dit zijn de 3 beste kleuren voor de hal

1. Greige

Het is niet grijs, het is niet beige, het is greige. Greige is nét een tikkie warmer dan het vaak koude grijs, en nét iets spannender dan beige (alhoewel beige wel weer echt een trend begint te worden!). Een combinatie van deze twee kleuren is the best of both worlds.

Greige is een fijne basiskleur om mee te werken. Het is een veelzijdige kleur waar je veel mee kunt combineren. Ga dus vooral los met accentkleuren en woonaccessoires bij deze kleur in de hal.

2. Blauw

Wil je het iets spannender maken en met de kleur in de hal een statement maken? Dan is donkerblauw een goede optie. Combineer donkerblauw met goud voor een chique uitstraling (mooi in een grote hal!), of juist met off white en oudroze voor een eigentijdse uitstraling.

3. Grijsgroen

Ik heb zelf een grijsgroene kleur op de muur in de hal aangebracht, en ik kan het iedereen aanraden. Groen is een frisse kleur, waardoor je meteen een flinke energieboost krijgt als je het huis binnenkomt. Het is vrolijk, maar niet een té aanwezige kleur. Mooi in combinatie met wat kamerplanten en een gallery wall met groene prints.

None of the above


Vind je de drie bovenstaande kleuren maar niets, en heb je een hele andere specifieke kleur in gedachten? Okergeel, perracotta of misschien wel zwart? Doen! Uiteindelijk ben jíj degene die dagelijks meerdere keren door de hal loopt. Als jij graag voor een bepaalde kleur wilt gaan, doe dat dan ook.

Enne, als het niet bevalt kan je er altijd nog overheen schilderen.

Meer leren over kleuren verf?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tijd voor een make-over van de hal? Deze kleuren zijn een fijne binnenkomer
Sluiten