Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 22 apr 2020

Houden we van: een beetje kleur in de keuken

Keukens met een goed kleurenpalet zijn harstikke fijn om naar te kijken, maar soms vinden we het ook eens leuk als een interieur niet binnen de lijntjes kleurt. Met opvallende items in nog opvallendere kleuren, bijvoorbeeld. Dit Scandinavische appartement is daar een goed voorbeeld van, want aan kleur in de keuken is geen gebrek.

Als jij zou mogen kiezen tussen een witte koelkast en een lichtroze koelkast, waar zou jij dan voor kiezen?

kleur in de keuken
Bron: Bolaget

Kleur in de keuken

Om maar meteen te beginnen met een van de meest opvallende items in het huis: de prachtige roze koelkast. Als je Roomed al langer volgt, dan weet je misschien wel dat een SMEG-koelkast al heel lang een droom van mij is – het liefst een mintgroene of lichtblauwe. Tot het zo ver is, dromen we nog lekker even verder.

De combinatie van de roze koelkast en de zwart/wit geblokte vloer vinden we top. Ook is het leuk om te zien dat de keuken een andere vloer heeft dan de rest van de aangrenzende woonkamer, waardoor de keuken echt een eigen ruimte wordt.

kleur in de keuken
Bron: Bolaget
kleur in de keuken
Bron: Bolaget

Misschien was het je in de headerfoto al opgevallen: links van de eettafel staat een antieke buffetkast die flink opgeknapt is. Het hout is namelijk volledig blauw/groen geschilderd. Doordat de kast een groot, opvallend item in de keuken is, kunnen we met zekerheid zeggen dat het een eyecatcher geworden is.

Weten wat het verschil is tussen antiek, vintage en retro? Dat lees je in dit artikel: het verschil tussen antiek, retro en vintage.

Ook binnenkijken in andere mooie appartementen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Houden we van: een beetje kleur in de keuken
Sluiten