Geef je kleine slaapkamer meer sfeer met een groene muur

Geef je kleine slaapkamer meer sfeer met een groene muur

Als je een kleine slaapkamer hebt, dan heb je natuurlijk niet zo veel plaats voor veel accessoires en poespas. Wil je toch graag wat meer sfeer? Geef de muur waar het hoofdbord tegen staat dan een kleurtje. En als we een aanrader mogen geven: spiek dan even met ons mee naar dit fijne appartement, mét een groene muur.

Ook een favoriet: een donkergroene muur in de woonkamer.

Als je graag wat kleur toe wil voegen aan je interieur, hoef je natuurlijk niet per se aan de slag te gaan met de verfkwast. Met accessoires voeg je ook al op een subtiele manier wat meer sfeer toe en creëer je een rijker palet. Denk aan planten, kandelaren of kussens op je bank.

Voor wat meer speelsheid is het ook leuk om verschillende stoelen te combineren aan de eettafel. Of hang schilderen op gevarieerde hoogtes op. Door onverwachte elementen toe te voegen maak je jouw interieur meer eigen. Imperfectie is een stuk spannender dan een perfecte en voorspelbare look. Anders is het alsof het zo uit een catalogus komt.

Wat een mooie kleur hè? De groene muur geeft de slaapkamer meer warmte en diepte. Ondanks dat er weinig accessoires zijn gebruikt, heeft deze ruimte toch sfeer.

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vision