Dit is hoe je een kleine ruimte minimalistisch maar gezellig inricht

Een kleine ruimte inrichten; het kan nog knap lastig zijn. Veel mensen gaan snel de fout in door te denken dat ze maar heel weinig mogen in een kleine ruimte, omdat het geheel al snel te druk of te veel wordt. Maar dat is gelukkig helemaal niet het geval.

Neem een kijkje in dit huis en zie hoe er gespeeld wordt met vele verschillende items. De kleine ruimte heeft een gezellige sfeer, zonder dat hij te vol staat of te druk wordt.

compact wonen

indeling studio

Een stapel magazines kan ook heel goed dienen als nachtkastje! Het geeft je slaapkamer een nonchalante sfeer. Kijk hier voor meer fijne alternatieven voor het standaard nachtkastje.

wall art

Een zwart-witte basis en vooral heel veel groen, daar lijken de bewoners voor gekozen te hebben. En dat werkt heel goed! Planten maken een ruimte al snel gezelliger en huiselijker, terwijl ze relatief weinig ruimte innemen. Grote, hoge planten kunnen je ruimte zelfs groter laten lijken! Daarbij komt dat je makkelijk door de bladeren van een plant heenkijkt, en deze dus bijdragen aan een ‘luchtige look‘ in huis.

Ook de fijne fotowand aan de muur zorgt voor extra gezelligheid. En zoals je ziet: niet rommelig! Een belangrijke meespeler in dat verhaal is dat alle foto’s (en meubels eigenlijk ook) ongeveer dezelfde zwart-witte grijstinten hebben.

>> Inspiratieboost: een woonkamer in zwart-wit

Historiska Hem

Reageer op artikel:
Dit is hoe je een kleine ruimte minimalistisch maar gezellig inricht
Sluiten