Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Merken 19 mei 2020

Roomed helpt: 5 kleine ondernemingen die helemaal Roomed-proof zijn

In het kader van ‘support your locals‘ willen wij ons bereik graag inzetten om kleine ondernemers in het zonnetje te zetten, helemaal nu juist deze ondernemers het lastig hebben gezien de huidige situatie. Daarom delen wij elke dinsdag vijf kleine ondernemingen die in deze tijd wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Linterieuradvies

Linterieur Advies staat voor laagdrempelig interieuradvies voor grote en kleine projecten voor bedrijven en particulieren. Door echt naar haar klant te luisteren, geeft Linda Renkema interieuradvies dat aansluit op de persoonlijkheid van de klant, of intentie van het bedrijf.

Voor elke klant heeft Linda een passend aanbod; van mondeling advies aan huis (zodat je in een paar uur je interieur direct een boost kan geven) tot een compleet interieurplan inclusief 3D-beelden. Neem vrijblijvend contact op via de website om de mogelijkheden te bespreken.

Een unieke poster door Carli Robertus

Vooral nu we fysiek afstand van elkaar moeten houden, wil creatief ontwerper & beeldmaker Carli Robertus mensen verbinden door het maken van unieke kunst. Carli maakt van jouw beeldmateriaal een moderne geïllustreerde poster.

Van een persoon die belangrijk voor je is, de illustratie van een pasgeborene als kraamcadeau of zelfs de gevel van je onderneming of huis. Uniek is het zeker en het komt recht uit jouw hart én dat van Carli. Zo verspreiden we de liefde! Meer zien? Volg Carli op Instagram.

Purcase

Fleur je interieur op met een Purcase! Een Purcase is een speels houten bijzettafeltje met multifunctionele opbergruimte, of een verstopplek voor je kleine dierenvriend(en). Iedere Purcase wordt met de hand gemaakt en met veel liefde opgebouwd uit vijfhoeken. Deze vormen samen een “hoekige bal”. Of zou jij het eerder een “afgeronde kubus” noemen?

Omdat hij op bestelling gemaakt wordt, krijgt hij jouw eigen favoriete kleur(en)! Nieuwsgierig? Volg Purcase op Instagram of bestel jouw Purcase online.

Stijl Studio Leef

Stijl Studio Leef is een creatieve onderneming waarin Angela interieurwensen van klanten vertaalt naar een persoonlijk interieur, en ondernemers ondersteunt met de styling van hun winkel.

De Selected By-collectie is een door Stijl Studio Leef samengestelde collectie woonaccessoires en lifestyle producten. De collectie is mooi van eenvoud, puur en tijdloos is met een voorliefde voor ambachtelijke, duurzame en met de hand vervaardigde producten. De collectie is verkrijgbaar bij Loods 5 Maastricht en via de webshop.

Happy Circle

Wil je van jou plant of object een kunstwerk maken? Met liefde voor groen is de HAPPY CIRCLE Original ontwikkeld. Dit is een eyecatcher, zowel binnen als buiten.

HAPPY CIRCLE is geboren uit liefde voor groen en creativiteit. “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gelukkiger wordt van natuur om zich heen. Ook geloof ik dat iedereen creativiteit in zich heeft. Ik doe er graag alles aan om ieders creativiteit te prikkelen.” Volg HAPPY CIRCLE via Instagram, of shop via de website.

Ook een plekje in deze rubriek?

Heb jij een kleine onderneming, ben je helemaal Roomed-proof, en wil je ook een plekje in deze nieuwe rubriek? Stuur een mail naar [email protected], dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Roomed helpt: 5 kleine ondernemingen die helemaal Roomed-proof zijn
Sluiten