Lotte Wullems
Lotte Wullems Uncategorized 2 augustus 2017

Slimme oplossingen voor onhandige, kleine keukenkastjes in de keuken

Niet alle keukens zijn even handig ingedeeld. Soms zit je met een smalle ruimte tussen twee kastjes in. Kun je niks mee, zou je denken. Maar wij hebben een aantal slimme oplossingen en opbergmogelijkheden voor die onhandige, kleine keukenkastjes.

Het hebben van een smalle keuken hoeft overigens geen belemmering te zijn. Dit prachtige appartement is daar het bewijs van.

Een smalle gleuf zoals hierboven lijkt een loos iets, maar het kan ook juist handig zijn voor het opbergen van langwerpige items, zoals broodplanken of kookboeken.

Een diep keukenkastje wordt stukken praktischer door er een mandje in te plaatsen. Zo kun je gemakkelijk het mandje eruit schuiven en ook bij de spullen die helemaal achterin staan.

Weet jij niet wat je met dat vervelende hoekkastje aan moet? Wij hebben twee slimme oplossingen voor je: wat dacht je bijvoorbeeld van een draaiend plateau? Handig om je kruiden op te zetten.

Optie twee: maak er lades van. Ook zo hoef je niet meer het kastje in te duiken om bij het potje zout achterin te kunnen.

Lees ook: 5 tips om optimaal gebruik te maken van je kleine keuken.

Reageer op artikel:
Slimme oplossingen voor onhandige, kleine keukenkastjes in de keuken
Sluiten