Merve Ozturk
Merve Ozturk Binnenkijken 29 okt 2020

Inspiratie: zo creëer een kleine home office in je slaapkamer om te werken

In de slaapkamer van deze binnenkijker zien we dat er op een slimme manier gebruik is gemaakt van de ruimte die er is – en dan heb ik het niet over werken in bed. Dit is het levende bewijs dat je geen enorme ruimte (of een extra kamer) hoeft te hebben, je kan ook makkelijk een kleine home office creëren in je slaapkamer.

Heb je genoeg ruimte en wil je toch een wat grotere werkplek? Creëer dan een home office from scratch.

slaapkamer home office
Bron: Bolaget

Een kleine home office

In deze witte slaapkamer met houten visgraat vloer is een kleine home office gebouwd. Door een smal bureau tegen de muur aan te zetten zit je met je rug naar de rest van de slaapkamer wat ervoor zorgt dat je minder snel afgeleid wordt.

Zoals je ziet hoef je niet per sé een extra kamer te hebben, een bureau in je slaapkamer is genoeg om lekker aan het werk te kunnen. Bovendien is het ook veel beter voor je rug, je zit tenslotte niet op een krukje aan de eettafel, of in bed (waar je vaak langzaamaan in elkaar zakt).

Lees ook: Hallo gedurfde kleuren en warme tonen: dit zijn de home office trends van 2020

Bureau Bolaget
Bron: Bolaget

Wist je dat een gebrek aan licht gezondheids- en slaapklachten kan veroorzaken? In deze slaapkamer (en ook bij jou als je een bureau voor het raam zet) zal dat niet het geval zijn. Zoals je ziet komt er genoeg daglicht binnen – wat overigens ook goed helpt om wakker te blijven.

Ben je (net zoals ons) verliefd geworden op bovenstaand bureau? Je kan een soortgelijke shoppen op Home24.nl.

Slaapkamer Bolaget
Bron: Bolaget

De rest van de slaapkamer

Een kleine home office is niet het enige wat ons opvalt in deze prachtige slaapkamer. We zien namelijk een hoop verschillende planten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Onder andere een pannenkoekenplant en een wilde strelitzia pal naast het bed.

Heb je de plaids al gespot? We schreven onlangs een artikel over hoe je een plaid kan stylen voor de koude dagen die er nu wel echt aan zitten te komen. Last but not least voegen de mosterdgele hoofdkussens en planten nét wat meer warmte toe aan de slaapkamer, zonder ‘t al te kleurrijk te maken.

> Waarom geel de nieuwe accentkleur is die je in je woonkamer wilt

Meer toffe binnenkijkers op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratie: zo creëer een kleine home office in je slaapkamer om te werken
Sluiten