7 ideeën voor een kleine badkamer waar we helemaal ondersteboven van zijn

7 ideeën voor een kleine badkamer waar we helemaal ondersteboven van zijn

Bij badkamers gaat het motto the bigger, the better niet altijd op. Ook kleine badkamers kunnen heel sfeervol en gezellig zijn. Door een slimme inrichting en het gebruik van bepaalde kleuren kan de ruimte nog steeds ruim ogen. We delen zeven pareltjes.

House of Jade Interiors

Kleine details, groot effect

Deze prachtige badkamer laat goed zien dat kleine details al heel veel kunnen doen. De zilveren poten van de wastafel maken het geheel meteen wat stijlvoller. Samen met de blauwe stenen muur krijg je zowaar een vakantiegevoel. Door het schilderij en het plantje wordt de ruimte nog wat gezellig. Wij vinden ‘m tof!

Sugar and Cloth

Wauw, wij willen meteen onze badkamer gaan verbouwen toen we deze foto zagen. De marble-achtige muur van de douchen samen met de gouden componenten geven een heel chique effect. Het bruine kastje en de blauwe vloer zorgen dat het niet over-the-top wordt.

New Darlings

Vintage gemixt met modern

Vintage details worden gecombineerd met moderne items. En dat maakt deze badkamer héél leuk. Ook heel slim om een gezellig plantje op het toilet te zetten, dat fleurt de boel weer een beetje op.

House of Hipsters
Megan Flup Designs

Wastafel op pootjes

Heh, we zouden toch kijken naar kleine badkamers? Jup, het is maar de vraag of deze daar wel tussen past. Want deze badkamer lijkt best groot. Maar dit komt onder andere doordat de wastafel op poten staat, wat veel ruimtelijker oogt dan een massieve variant. Goede tip!

Brittany Makes

Baroque in je badkamer

Vaak worden donkere kleuren vermeden in een kleine badkamer. Goed nieuws, want dat hoeft helemaal niet per se. Deze leuke badkamer laat zien dat zelfs een baroque printje prima in je badkamer. Moet je het wel slim combineren, natuurlijk. Door de natuurlijke lichtinval en witte wastafel oogt het allemaal nog wel fris.

Lauren Kolyn via Apartment Therapy

Tapijt in je badkamer

Zelfs een mooi tapijt kan je uitrollen in een kleine badkamer. In een klap breng je meteen heel veel sfeer in de ruimte. Als dit ook nog gecombineerd wordt met een clean, wit interieur geeft het een heel stijlvol effect.

Wil je weten waar je de mooiste tapijten dan scoort? We geven tips voor vintage tapijtjes scoren. Ook kan je meer badkamer inspiratie vinden, als je helemaal enthousiast bent geworden van dit artikel. O ja, een ladder in je badkamer kan ook veel goeds doen!