Dit kleine appartement bewijst: klein kan ook heel stijlvol zijn

Dit kleine appartement in Stockholm is hét bewijs dat je van iets heel kleins toch iets groots kunt maken. De ruimtes zijn praktisch en stijlvol ingericht en bevatten alles wat je nodig heb. Klein, maar fijn! En…. de grijze betonlook muur door de woning vinden wij wel heel gaaf!

Ben je gek op de hippe betonlook? Check dit dan even!

Daar is hij dan, de betonlook muur. Is hij niet mooi? Wij vinden hem geweldig! Ondanks dat het een klein appartement is, is het toch stijlvol ingericht. Er staat zonder probleem een toffe grote groene tweezitter in de woonkamer. Daarnaast is er zelfs een open haard aanwezig. Wat wij leuk vinden is dat deze haard geen opvallende schouw heeft, maar van glas is. Hierdoor wordt de ruimte open en oogt het niet vol.

De woonkamer en de keuken worden met elkaar verbonden door middel van een kleine hal. Deze L-vormige keuken heeft eigenlijk alles wat een keuken nodig heeft: er zit zelfs een vaatwasser in! In de hoek van de kamer staat een grote eettafel waar je met vier tot zes personen heerlijk kunt dineren. Het is een kleine, maar zeer fijne ruimte.

De slaapkamer grenst aan de entree van dit kleine appartement. Deze kamer is groot genoeg voor een groot tweepersoonsbed en een nachtkastje. De ruimte is gezellig ingericht met wat plantjes en een leuk schapenvachtje op bed als warme en stijlvolle touch. De muren in deze kamer hebben ook een betonlook. Dit zorgt voor uniformiteit, wel zo belangrijk in een kleine ruimte.

Deze donkere vloer komt mooi uit in combinatie met de lichtgekleurde muur. Daarnaast is de badkamer praktisch ingericht met een open douche, een wastafel en een toilet. Het ingebouwde muurtje zorgt voor extra ruimte waar de wasmachine en de droger kunnen staan en die dienstdoet als een soort washokje.

Meer van dit appartementje zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Bjurfors.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit kleine appartement bewijst: klein kan ook heel stijlvol zijn
Sluiten