Klein maar fijn: compacte studio met jaloersmakend interieur

Deze prachtige studio in Stockholm bewijst maar weer eens de kracht van het welbekende cliché ‘klein maar fijn’. Want hoewel de studio enkel bestaat uit een hal, badkamer, een woon- en slaapgedeelte, heeft het huisje een fijn, rustig interieur. Én oogt het evengoed nog ruimtelijk.

Door de neutrale kleuren en de slimme indeling ontbreekt het het appartementje aan niets. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de indeling van jouw kleine huisje? Wij zetten vijf handige tips op een rijtje.

studio
Studio
Studio

Hoewel we niet zo snel donkere kleuren in een kleine ruimte zouden gebruiken, is deze hal wel heel cool! De donkergrijze muren geven de gang een stijlvolle look. De donkere kleuren staan ook weer in mooi contrast met het lichte woon- en slaapgedeelte.

>> Zo kies je de juiste kleur voor je muur

Studio
Studio
Studio

Het heerlijke bed is de eye catcher van de compacte ruimte. De gallery wall is een goede manier om alle mooie foto’s en prints tentoon te stellen. Door de fotolijsten te clusteren op één muur en de rest van de wanden leeg te laten oogt de studio toch ruimtelijk. Ben je benieuwd naar meer voorbeelden van zo’n ‘geclusterd interieur’? Bekijk dan even dit artikel!

Studio

Het is de bewoner tóch gelukt om een fijne plek te creëren voor de eethoek. Deze tafel kan zowel gebruikt worden als eettafel, maar ook als werkplek. Door de mooie fotolijsten is het in ieder geval een inspirerende omgeving!

>> Met deze tips past de eettafel tóch in jouw kleine huisje

Studio
Studio

Hoe cool is deze hanger? Je kunt zo’n hanger heel simpel zelf maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn twee stroken leer en een houten ring. Hang er een mooi magazine in en voila, je hebt een uniek item!

Studio

De Scandinavische stijl staat bekend om minimalistisch design en natuurlijke materialen als linnen en hout. Wil jij deze stijl ook in je interieur brengen? Bekijk dan deze vijf simpele tips en tover je huis om tot een Scandinavisch paleisje.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Klein maar fijn: compacte studio met jaloersmakend interieur
Sluiten