Inspiratieboost: klein design voor in de kinderkamer

De kinderkamer stijlvol inrichten is op zich geen zware klus. Met de juiste tips en tricks kom je een heel eind en met een paar simpele DIY’s hoeft dat ook echt niet zoveel geld te kosten. Maar als je nou net iets meer kan en wil uitgeven aan de inrichting van de kinderkamer hebben wij een tof idee. Ga voor een paar fijne designklassiekers! Er zijn heel wat mini-varianten te vinden van bijvoorbeeld designerstoelen.

Om je te inspireren de styling van de kamer van jouw kind naar the next level te tillen hebben we het coolste klein design voor je opgespoord!

Bron: Klevering

We want this! De Eames Elephant is het perfecte item voor in de kinderkamer. Kids kunnen spelen met de olifant, maar je kan net zo goed op z’n rug gaan zitten en de Elephant gebruiken als stoel. En staat de olifant eventjes uit te rusten, dan zorgt z’n stijlvolle look ervoor dat de kamer van jouw kleine er geweldig uitziet!

Bron: Vitra

De Panton Chair van Verner Panton is een absolute designklassieker. En gelukkig voor de kleine designliefhebbers is er ook een mini-variant verkrijgbaar, zodat de prachtige stoel ook te bewonderen is in de kinderkamer. En door het grote aanbod van kleur vind je altijd wel een exemplaar dat past bij de looks van de kinderkamer.

De gekleurde ballen van deze Hang It All van Eames moedigen kids aan om alles netjes op te hangen. Niet alleen dus heel stijlvol, maar ook nog een erg praktisch item! Als jouw kleine al dat design wel kan waarderen, is de Eames House Bird ook nog een goede optie om de kinderkamer nog wat meer stijl te geven!

Bron: Archisima

>> Gaaf, deze Wooden Dolls door Alexander Girard

Bron: Zolpan

MEER LEZEN
Bekijk onze inspiratieboost met de leukste opbergers voor in de kinderkamer. Een stijlvolle basis begint immers bij goed opruimen, right?.