Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 4 jun 2020

Gaaf: een klein maar fijn appartement met veel houttonen

Heb je een klein huis? Niet getreurd, want juist van een kleine ruimte kan je iets leuks maken. Je hebt minder loze ruimtes in huis die je moeilijk op kunt voelen. Een klein huis voelt vaak sneller knus en vol. Dit kleine Scandinavische appartement is daar het perfecte voorbeeld van en wij laten dat graag aan je zien.

In dit interieur wordt slim gebruik gemaakt van meubels en kunst aan de muur. De kamers in dit huis zijn wel redelijk ruim en door de goede lichtinval voelen de ruimtes nog groter aan.

woonkamer met houten vloer
Bron: Bolaget

huiskamer met bank
Bron: Bolaget

Klein maar fijn

Essentiële meubelen

In de woonkamer wordt eigenlijk alleen gebruik gemaakt van essentiële meubelen en een paar goede schattige accessoires om het af te maken. Alle kleuren in de kamer zijn erg neutraal, maar vullen elkaar goed aan. Ook de decoraties vullen de meubels goed aan. Met de kussentjes en de deken op de bank kun je namelijk heerlijk weg kruipen.

Het kunstwerk aan de muur maakt echt een statement en zorgt ervoor dat de kamer niet heel leeg voelt.

slaapkamer met bruine tinten
Bron: Bolaget

slaapkamer
Bron: Bolaget

Een zelfde soort kunstwerk keert terug in de enige slaapkamer in het huis. Het zwart-bruine kunstwerk is apart, maar tegelijkertijd ook simpel en vredig. Door de grote van het kunstwerk maakt het een statement, maar het is niet bombastisch of luid.

De kleuren van het kunstwerk passen perfect bij de houttoon op de vloer, het bed en andere accessoires in de kamer. Het bed is behoorlijk klein, maar ziet er wel knus uit.

witte bruine keuken
Bron: Bolaget

keuken
Bron: Bolaget

Mooie handvaten

Ook de keuken is een fijne lichte ruimte met een prachtige plant in de vensterbank. De keuken is wit met een toffe houttoon die er goed bij afsteekt. Ook gaaf is dat de lades van de keukenkastjes geen traditionele handgrepen hebben, maar een breed houten handvat om de lades te openen. Het geeft de simpele keuken een persoonlijke en unieke touch.

Meer interieurs bekijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gaaf: een klein maar fijn appartement met veel houttonen
Sluiten