Inspiratieboost: een kleed met zwart-wit patroon in de gang

Ik zou persoonlijk maar al te graag een lange gang willen hebben met een prachtige zwart-wit betegelde vloer. En dan het liefst met een enorme palmboom erbij. Helaas voor mij woon ik in een studio in Amsterdam, en is dit dus vrij onmogelijk. Heb jij wel een gang en droom jij ook van mooie tegels? Lucky you! Met een langwerpig kleed met zwart-wit patroon creëer je ongeveer dezelfde look.

Maar dan wel een stuk makkelijker én goedkoper. Wij inspireren je met de mooiste voorbeelden!

Bron: Elle

Oké, precies hetzelfde effect als met een zwart-wit betegelde vloer gaat natuurlijk niet helemaal lukken. Maar de strakke lijnen en het contrast tussen donker en licht in een kleed met zwart-wit patroon hebben wel degelijk dezelfde invloed op je gang als echte tegels.

Bron: Alvhem

Style de ruimte verder met warme natuurlijke materialen zoals hout, riet, rotan of planten. Dit doorbreekt de ‘kille’ zwart-wit look.

Bron: Alvhem

Ook zonder vierkant patroon in je kleed creëer je een stijlvolle hal. Wat dacht je van een gestreepte loper, of (grote) stippen zoals op het voorbeeld hierboven? Leef je uit! Kijk hier even voor de mooiste zwart-wit vloerkleden onder de 45 euro.