Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Slaapkamer 11 jan 2021

Dt is dé hack om jouw kledingkast er opgeruimd uit te laten zien

Tips voor een opgeruimde kledingkast, ik kan er geen genoeg van krijgen. Als er iets níét opgeruimd is in mijn interieur, dan is het mijn kledingkast wel. Tijd om daar in 2021 verandering in te brengen. Ik heb onderzoek gedaan op Pinterest (geen straf), en ben tot een belangrijke conclusie gekomen:

Je hoeft je kleding echt niet op kleur te hangen om je kledingkast er georganiseerd en gestructureerd uit te laten zien. It’s all in the details, en let dan vooral op de hangers waar de kleding aan hangt.

Zo ziet jouw kledingkast er altijd opgeruimd uit

Het belangrijkste om te investeren voor een opgeruimde kledingkast, zijn de hangers. Dat jouw kleding que kleur volledig door elkaar hangt, dat is in principe prima. We snappen goed dat je helemaal geen zin hebt om alles op kleur te hangen. Maar ga je naar de details kijken, let dan vooral eens op die kledinghangers.

We snappen natuurlijk dat het heel verleidelijk is om die kledinghangers van de Primark mee te nemen, of om kledinghangers bij verschillende winkels te kopen. Maar doe het niet, en investeer in een paar mooie kledinghangers. Echt. Het is het waard, want je krijg er enorm veel rust voor terug.

Hout, metaal of knalroze

Kledinghangers van hout kunnen we altijd aanraden. Ze zijn stevig, betrouwbaar en misstaan in geen enkele kast. Als je geen groot fan bent van hout, kan je er ook nog voor kiezen om zwarte of witte hangers aan te schaffen. Zorg er in elk geval voor dat ze allemaal hetzelfde zijn – al kies je voor knalroze.

En ik hoor je al denken: ja, maar wat als ik meer kleding koop, en dus hangers te kort kom? Begrijpelijke vraag. Wat ik altijd kan aanraden, is om eens goed door je kleding heen te gaan. Je kledingkast opruimen kan nooit kwaad.

Draag je alles nog? Heb je het echt nodig, of kan je er iemand anders blij mee maken? Zo ja, doneer het of verkoop het.

Meer tips voor een mooie, georganiseerde kledingkast

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dt is dé hack om jouw kledingkast er opgeruimd uit te laten zien
Sluiten