Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Trends 5 mei 2018

Jouw favo kledingitems als accessoire in huis met de nieuwe IKEA-collectie

Waarom zou je je schoenen, petten, skateboard of andere toffe items in huis opbergen in boxen als ze ook heel goed kunnen dienen als accessoire in huis? Met de nieuwe, limited collectie van IKEA in samenwerking met Chris Stamp is dit niet langer nodig.

De modeontwerper ontwikkelde voor het Zweedse concern een collectie die zich richt op de actieve, urban generatie. Een generatie die graag mooie spullen koopt en die je met de items uit de SPÄNST collectie nu ook thuis met trots kunt presenteren.

Je kledingstuk als accessoire in huis

Met de items kun je jouw favoriete kledingitems als je ze niet draagt toch gebruiken. Zo kun je jouw sneakercollectie tentoonstellen in transparante boxen of je skateboard showen in een speciaal rek (maar voor degene met mij die ook geen skateboard hebben, kun je hier ook prima je schoenen in kwijt). Volgens Stamp is het zonde dat we veel geld uitgeven aan items als petten en schoenen, maar deze vervolgens verstoppen in saaie kasten. En daar heeft de Amerikaan stiekem wel een goed punt…

Lees ook: IKEA hack: van lantaarn naar design plantenstandaard

IKEA Chris Stamp schoenenrek
IKEA

De nieuwe IKEA collectie

De SPÄNST collectie bestaat uit transparante schoenenboxen, een kledingrek en kledingkast, maar ook uit verrassende items als een skateboard, basketbalnet en kledingstukken als petten, hoodies en t-shirts. Het favoriete item van de designer zelf is de LED-lamp. Een minimalistische lamp voor aan de muur of op de grond die je gemakkelijk via USB kunt opladen.

IKEA Christ Stamp LED-lamp
IKEA

Verkrijgbaarheid

De nieuwe collectie van IKEA en modeontwerper Chris Stamp is vanaf mei verkrijgbaar in alle vestigingen van het Zweedse warenhuis.

Nog meer IKEA

Ben je (net als wij!) benieuwd naar de 10 populairste items van de IKEA? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Van sommige items zou je niet geloven dat ze in dit rijtje staan! Enne, wist je al dat de IKEA een collectie speciaal voor honden en katten verkoopt?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jouw favo kledingitems als accessoire in huis met de nieuwe IKEA-collectie
Sluiten