Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Shopping 25 dec 2019

Lisanne’s Interior Finds: de lekkerste plaids om onder te kruipen tijdens een (kerst)film

Ik ga verhuizen. Officieel. Van mijn studentenwoning met twee andere huisgenootjes naar een heus appartement voor m’n vriend en mij. Zo eentje waar alles helemaal van jou is en die je volledig kan inrichten naar hoe jij dat zelf wilt (en waar je dan ook je rommel gewoon kan laten slingeren, want je bent er niemand tot last mee).

Je begrijpt: ik was de dag erna direct op woonwebsites op zoek naar toffe items en meubels. Het interieurbeest in mij is los!

Op zoek naar de mooiste…

Ook al betrekken we het appartement pas in de lente van 2020, ik kan het gewoon niet laten om rond te neuzen en allerlei webshops en winkels af te struinen.

En al die dingen die ik tegenkom, deel ik maar al te graag met jullie. Want let’s face it: er is veel te vinden en het kaf van het koren scheiden is een fulltime baan op zich.

…plaids!

Ik ben een enorme koukleum en lig het liefst de hele dag onder een fijn plaid. Een warm en zachtje kleedje is dan ook onmisbaar in m’n nieuwe woning, helemaal in de winter. En deze wil ik allemaal hebben!

1. Blauw en wol

blauw plaid van hay
Bron: HAY via De Bijenkorf.nl

Dit plaid van HAY is dankzij de kleur een echt eyecatcher. Prachtig! Hij is gemaakt van puur wol en dus ook nog ‘s ultra zacht. Wat wil een koukleum nog meer?

Hebben? Je koopt het plaid voor €69,- via Debijenkorf.nl.

2. Lichtroze

roze plaid
Bron: Rivière Maison via De Bijenkorf

Als je net dacht ‘goh wat een hoog bedrag voor een kleedje’, weet dan: het kan nog hoger (en zelfs nog hoger dan dit!). Dit plaid van Rivièra Maison is echt een plaatje (of een plaidje) en gemaakt van een combi tussen wol, polyester en acryl. Ik zie ‘m al hangen over een donkerbruine, leren stoel.

Hebben? Je koopt het plaid voor €99,95 via Debijenkorf.nl.

3. Wit met sliertjes

wit plaid over een houten stoel
Bron: Slaaptextiel.nl

Een wit plaid is altijd spannend, want als je je chocolademelk er maar niet overheen morst! Maar dat is een zorg voor later als het zover is.

Hebben? Je koopt het plaid voor €69,95,- via Slaaptextiel.nl.

4. Grijs en zacht

grijs plaid hangt over leren stoel
Bron: Slaaptextiel.nl

Oef, mijn zwak ligt wel echt bij zachte, wollige plaids. Dit kleedje ziet eruit om nooit meer los te laten. Gemaakt van wol, acryl en polyester en kriebelt niet. Ook handig om te weten.

Hebben? Je koopt het plaid voor €59,95,- via Slaaptextiel.nl.

5. Grof gebreid

geel plaid over stoel
Bron: PuurEnPastel via Etsy

Ik ben allesbehalve vies van een lekker kleurtje in huis. Ook als het om het plaid gaat! Deze is lekker grof gebreid (ook een leuk DIY project: je eigen plaid breien!).

Hebben? Je koopt het plaid voor €39,- via Etsy.nl.

6. Pastellerig

plaid met pastelkleuren
Bron: Beterbed

Dit plaid valt op, maar op een rustige manier. Anders dan anders en mooi op een kleurrijke bank, maar ook tof op een meer monochroom meubelstuk. Hij is gemaakt van hoogwaardig katoen (en ook tof met alleen maar blauwe accentkleuren).

Hebben? Je koopt het plaid voor €54,95,- via Beterbed.nl.

7. Titel

plaid met ruitjes
Bron: Beterbed.nl

Simpel, maar leuk. Dat is precies wat dit plaid is. Zie ook de zwarte accenten op de franjes aan het einde van het plaid. Gewoon leuk!

Hebben? Je koopt het plaid voor €69,95,- via Beterbed.nl.

Ook handig

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lisanne’s Interior Finds: de lekkerste plaids om onder te kruipen tijdens een (kerst)film
Sluiten