Benadruk de klassieke stijl van het huis met vintage elementen

Als jouw huis een klassieke stijl heeft, kun je dit op twee manieren aanpakken: je kunt een speels contrast creëren met moderne elementen of juist inspelen op het karakter met een vleugje vintage. Dat laatste hebben de bewoners van dit Scandinavische appartement gedaan.

Klinkt de combinatie van klassiek en vintage jou te oubollig? Combineer het met veel licht en wit – en je zal zien dat het alles behalve ouderwets oogt. Kijk maar mee.

Breng jij jouw mascara aan voor de spiegel in de badkamer of even snel aan de keukentafel? Met een kaptafel als deze zul je je ongetwijfeld fancy voelen als jij je lippen rood kleurt.

Schuifdeuren zijn een mooie manier om twee ruimtes gescheiden te houden. Ga jij liever voor een stoerdere, meer industriële look? Dan zal jouw hart sneller gaan kloppen van deze stalen deuren met glas.

Met een vintage kleed, geef je een ruimte direct sfeer en karakter. Door het te matchen met een strakke, grijze bank geeft je het geheel een frisse twist.

>> inspiratieboost: een verzameling van koffietafels en bijzettafels

Kijk verder
De combinatie tussen Scandinavische simpliciteit en klassieke elegantie is ook in de rest van het interieur te zien. Zo zorg je voor een beetje romantiek in de eetkamer met een simpel tafelkleed en een brocante kandelaar.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bjufors

Reageer op artikel:
Benadruk de klassieke stijl van het huis met vintage elementen
Sluiten