Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie 10 mei 2018

De magische combinatie van klassieke architectuur en modern design

Wij houden van een stijlen mix. Met zo’n bijzondere combinatie zorg je namelijk voor een unieke en persoonlijke look. Dit doe je bijvoorbeeld door meubels in verschillende stijlen met elkaar te combineren. Maar als je gezegend bent met een huis met bijzondere architectuur heb je wat ons betreft de jackpot. Dan kun je de bijzondere architectuur namelijk combineren met een interieur in een totaal andere stijl. Onze favoriet: klassieke architectuur en modern design.

Deze combinatie zien we veelal terug in Parijse interieurs. In dit artikel geven we je tips voor het creëren van de typische Parijse look.

Hoewel de basis veelal wit is, gingen de bewoners van dit appartement voor veel lichtblauw en lichtgrijs in het interieur. En dat vinden wij een fijne afwisseling!

Een hoog plafond, paneeldeuren, prachtige sierlijsten in combinatie met stalen vensters, een vissengraat vloer en de Eames loungechair. De perfecte combinatie van klassiek en modern!

Bron: Breba2
Bron: Alvhem

Bekijk ook ons moodboard met de mooiste interieurs met sierlijsten en ornamenten en deze binnenkijker waarin modern en klassiek worden gecombineerd met mid-century design.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De magische combinatie van klassieke architectuur en modern design
Sluiten