Klassieke allure gemixt met sfeervolle vintage finds

Het mixen van verschillende stijlen levert altijd een spannend interieur op. Zet een klassieke fauteuil tegen een strakke witte muur voor een spannend contrast, of combineer meerdere prints met elkaar. In dit interieur is iets dichter bij de klassieke stijl gebleven, door een aantal sfeervolle vintage finds toe te voegen.

Meer vintage vibes? Neem dan eens een kijkje in dit appartement in Göteborg.

Zoals we al vertelden, is het leuk om met verschillende stijlen te spelen. In dit geval zijn de degelijke stoelen gecombineerd met een moderne, glazen tafel. Dit geeft het interieur weer een meer eigentijdse look en feel.

Zie je wat de kleur van de muur met een ruimte kan doen? De grijsblauwe muur heeft een koele ondertoon, terwijl de beige tint meer warmte uitstraalt. Dit is een simpele manier om een kamer een bepaalde uitstraling te geven.

Met vintage finds voeg je veel sfeer toe aan je huis. Items die een verhaal vertellen. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal verliefd op dit prachtige dressoir. Ziet die van jou er niet meer zo gaaf uit? Dan kun je ‘m natuurlijk opknappen, maar ook zo laten. Een oude uitstraling (mits dit er nog verzorgd uitziet) brengt juist een fijne portie karakter met zich mee.

>> 4x tips voor het opknappen van vintage meubels

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Klassieke allure gemixt met sfeervolle vintage finds
Sluiten