Klassiek appartement met veel donkere kleuren

Een donker en klassiek appartement is wel eens een fijne afwisseling naast de vele Scandinavische interieurs. Zo af en toe vinden we een ‘mannelijk’ pareltje tussen alle interieurs, zoals dit prachtige appartement in Kiev. Ook dit appartement van designer Vladimir Bolotkin valt daar zeker onder. Het appartement heeft veel klassieke elementen. Deze worden afgewisseld met een paar fijne moderne en industriële touches.

Dit appartement bewijst maar weer eens dat het kiezen van veel donkere kleuren niet altijd somber en grauw oogt, maar juist super chique kan zijn!

Goed bedacht: tussen de donkere tinten is een aantal eye catchers te vinden, zoals een knalgele piano en deze inktblauwe loungestoelen in denim stof. Voor meer tips and tricks over het toevoegen van kleur in je interieur bekijk je dit artikel.

In het gehele appartement zijn veel schuine daken. Door de juiste plaatsing van grote ramen komt er evengoed vrij veel licht binnen.

Omdat er, ondanks de schuine daken, wel opbergruimte gecreëerd moet worden, staat er in de woonkamer tegen een van de weinige rechte muren een grote boekenkast. In de boekenkast worden boeken en kunst tentoongesteld. Het stylen van zo’n open kast kan nog wel eens lastig zijn. Vooral wanneer je veel spullen hebt, kan het snel chaotisch en rommelig ogen. Lees daarom even deze tips en style je open boekenkast als een pro!

De keuken en eetkamer worden afgeschermd van het woongedeelte door middel van de boekenkast en de keukenkasten. Dezelfde verzameling van lampen als in de woonkamer hangt hier nonchalant boven de bar, met de snoeren gewoon in het zicht.

>> 7x kunstige kabels in het interieur die níet weggewerkt zijn

www.home-designing.com

Reageer op artikel:
Klassiek appartement met veel donkere kleuren
Sluiten