Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 29 apr 2018

Hebben voor de zomer: deze handige klap-bank

Vorige week schreven we over een heel handig tafeltje voor op je balkon dat niet veel ruimte in beslag neemt. Nu hebben we daar dé bank bij gevonden waardoor je je balkon nog compacter inricht. Maak kennis met de klap-bank.

Het principe is heel simpel: je maakt de klap-bank vast aan de muur. Als je het bankje uitklapt, kan je er lekker op zitten. Heb je meer ruimte nodig, of heb je het bankje even niet meer nodig? Dan klap je de bank gewoon in. Zo simpel is het.

roomed-klap-bank
roomed-klap-bank

Daarnaast is het bankje weerbestendig en gemakkelijk in- en uit te klappen. Je bevestigt de bank zelf aan de muur met een duidelijke en gemakkelijke gebruiksaanwijzing. Oh, en ook niet geheel onbelangrijk, het bankje is onwijs stevig. Je kunt er met meerdere mensen tegelijkertijd op zitten. Ideaal!

roomed-klap-bank
roomed-klap-bank
roomed-klap-bank

Je kunt de klap-bank natuurlijk op het balkon bevestigen, maar ook in de tuin, in de voortuin of binnen in de woonkamer.

roomed-klap-bank
roomed-klap-bank

Kopen?

Je kunt de klap-bank nu op kickstarter bestellen vanaf €199 euro. Als je alleen de bijzondere scharnieren wilt (en zelf je planken voor de bank wilt regelen), betaal je €99 euro. Kickstarter zorgt ervoor dat projecten zoals deze opgestart kunnen worden. Als het beoogde bedrag binnen een maand opgehaald wordt, gaat de productie door. Wordt het bedrag niet gehaald? Dan krijgen alle kopers hun geld netjes weer terug.

Tips voor je balkon

Met deze tips zorg jij ervoor dat je balkon je tweede huiskamer wordt. En als je dat toch bezig bent, bekijk meteen ook even dit artikel over mooie Scandinavische balkons. Daar word je blij van!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben voor de zomer: deze handige klap-bank
Sluiten