Inspiratieboost: een kinderkamer met gele accenten

Een zwart-wit kinderkamer is ideaal. Het is leuk voor zowel jongens als meisjes en met een kleuraccent kun je de kamer steeds een andere look geven. Dit keer geven we je inspiratie voor een kinderkamer met gele accenten!

Kijk ter inspiratie ook eens naar deze kinderkamers met neon kleuren!

Met een witte basis vallen de gele accenten extra goed op. Je kunt kiezen voor accessoires als slingers, vlaggen en pompoms in een gele tint of geef bepaalde meubelstukken een likje gele verf voor een groots effect.

Bron: Karwei

Bron: Riazzoli

Wil je het zwart-wit thema iets meer invoeren? Ga dan voor een half geschilderde muur. Door het onderste deel zwart te verven creëer je een optisch kleinere en knussere kamer wat voor de kinderen erg prettig is!

Naast de gele accenten kun je natuurlijk ook een statement maken met een geheel zwarte muur. Ook dan zal de gele kleur extra opvallen! Verf de muur met krijtverf en de kinderen kunnen meteen hun creativiteit kwijt.

>> 5 ideeën voor een speelse en creatieve kinderkamer

Is geel niet helemaal de lievelingskleur van jouw kind? Je kunt de gele accenten natuurlijk ook vervangen door rood, groen of blauw! Zo maak je de kamer precies naar wens van jouw kind. Kijk ook nog even naar deze zes ideeën voor de muren van de kinderkamer ter inspiratie!