Iris Wijnands
Iris Wijnands Kinderkamer 10 nov 2019

Onze 7 favoriete speeltoestellen voor de kinderkamer (de droom van elk kind)

We weten het bijna zeker: met deze 7 speeltoestellen voor de kinderkamer kan je elk kind blij maken. Verander de slaapkamer van jouw kind in een heus speelparadijs met deze uitvoerbare ideeën vol kinderkamer inspiratie.

Wij hebben heel veel inspiratie voor de kinderkamer! Wie zei dat speeltoestellen in de speeltuin horen? In de slaapkamer kun je ook hartstikke goed schommelen, klauteren en nog veel meer.

Kinderkamer inspiratie met mooie speeltoestellen

Hoogslaper met glijbaan

Gave hoogslapers met glijbanen kun je zó kopen. Het enige wat je hoeft te doen is het bed in elkaar zetten voor uren speelplezier. Dat is leuk wakker worden! Liever geen hoogslaper? Er zijn ook klimrekken met een plankje waar je kind vanaf kan glijden.

Schommel in de slaapkamer

Een schommel in je slaapkamer, hoe tof is dat? Stiekem willen we weer kind zijn, als we dan zo’n gave slaapkamer zouden krijgen. De hele dag schommelen lijkt ons heerlijk.

GOAL!

Deze kinderkamer inspiratie is speciaal voor alle kleine voetballiefhebbers. Er is natuurlijk niets prachtiger voor een voetbalfan dan een goal in de slaapkamer. Nu zijn die een beetje groot voor een gewone kinderkamer, dus we pakken het anders aan. Maak van een klein bureautje een goal met een net.

Ringen

Verwacht je dat jouw kind een toekomstige fantastische turner is? Of vindt hij of zij de ringen gewoon heel erg leuk bij gym? Haal de gymzaal dan naar de slaapkamer en hang een paar ringen op. Uren zwaaiplezier gegarandeerd.

Kinderkamer inspiratie met klimtoestellen

Klimrek

Voor echte klimaapjes is een klimrek in de slaapkamer natuurlijk geweldig. Het ziet er ook nog eens prachtig uit! Leg er een paar dikke speelkussens onder, bevestig het klimrek stevig aan de muur en je kind is klaar om te klimmen.

Touwladder

We zijn alweer over de helft met onze kinderkamer inspiratie. Je hoeft niet groot uit te pakken om speeltoestellen in de kinderkamer te verwerken. Met een simpele touwladder maak je van de kinderkamer al een gave speelplek.

Klimtouw

Wauwie! Als dit geen inspiratie geeft voor de kinderkamer, dan weten wij het ook niet meer. Zo’n touw neemt maar weinig ruimte in beslag. Heb je ‘m even niet nodig, dan knoop je ‘m gewoon hoog op. Bevestig ‘m stevig aan het plafond en klimmen maar!

Meer kinderkamer inspiratie zien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onze 7 favoriete speeltoestellen voor de kinderkamer (de droom van elk kind)
Sluiten